Rada při koupi Škoda Octavia II 1.9 TDI
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Rada při koupi Škoda Octavia II 1.9 TDI
Pokud se nepletu, tak tahle akce je od ŠkoFinu a ten nemá potřebu se takhle chovat...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Ona to neni moje teta, ale manzelka myho strejdy, ktera je vlastne o par mesicu mladsi, nez moje manzelka ona bude mit spis problem ty kilometry neprejet, takze ji to muze byt burt, ze tam je (pokud je) nejaka veta o min. najezdu. Bavili sme se o tom jen par minut, nez se ji prehodily kola za kola, takze jsem neumel vyzvedet vic.. Ve finale jsem se ani nezeptal, kde to bude brat, jestli v opave v helleru, nebo nekde jinde.
Ona to neni moje teta,
ale manzelka myho strejdy
Aha
Aha
FFIIIC FL 2.0TDCI 110kw - Samochod firmowy
Mondeo 2012 1.6 Ecoboost 118kw
Mondeo 2012 1.6 Ecoboost 118kw
moje teta je jeho prvni manzelka, se kterou byl kdyz jsem vyrustal, proste holku ktera je v mojem veku a vdala se za nej jako svoji tetu neberu. Kdyby se nasi rozvedli a tata si po case vzal jinou, tak ta pro me taky nebude mama. Doufam, ze to je pochopitelne..
Tak ještě že jí Kavis nedal ty kola do jinýho hrníčku...k86 píše:Ona to neni moje teta,
K tématu: Taky mám auto na operák a pokud nevyčerpám nájezd, tak mi nějaké drobné dokonce vrátí. Předpokládám že toto bude podobný případ.
2.9T RWD
Precti si to cely. To ze se vraci najemci za nedojete km jsem psal ja. On psal ze za nedojete km bude platit najemce ve prospech pronajimatele stejne jako kdyz ten limit precerpa.
Takze toto neni „podobny“ pripad.
Takze toto neni „podobny“ pripad.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
Daval bych si pozor veliky pokud chcete kupovat auto pres inzerat nebo od nejakeho dovozce, vetsinou se jedna o nejaky podvod!
- 970ka
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
A nejhorší ze všeho jsou trpaslíci. Ty potvory vám vlezou všude. A strašně rychle se množí
Carrera S ,Tesla 3 Highland Performance,Audi Q3 TSi, MB SL Cabrio,MB Sprinter, atd ...