"Čtyřkolka" pro zábavu
Re: "Čtyřkolka" pro zábavu
já se čuřil nad těma stránkama o aru
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
pavrproch: Jeste bych tu mel jednu ctyrkolku pro zabavu, kterou zarucene nechci Tohle opravdu nejak nevyslo:
http://www.autoforum.cz/bleskovky/peuge ... oc-nestoji
http://www.autoforum.cz/bleskovky/peuge ... oc-nestoji
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
Lamborghini Gallardo s V10, to je přece jasný
Ty první kusy se dají pořídit už za 80tis Euro, tak směle do toho jen těch manuálů je nějak málo
Ty první kusy se dají pořídit už za 80tis Euro, tak směle do toho jen těch manuálů je nějak málo
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Fordem tam, vlakem zpátky!
Deli: Zase Vam budu odporovat Gallardo neni spatne, ale existuje-li Balboni provedeni bez pohonu predni osy, je to pro zabavu mnohem lepsi volba...
Skanz3n
Skanz3n
Mini Courtryman, aj ked mne sa nepaci...
Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť
Položme si otázku jinak. Kde je čtyřkolka pro zábavu přínosem?
nic kromě offroad tratí a sněhu a ledu mě nenapadá.
nic kromě offroad tratí a sněhu a ledu mě nenapadá.
2.9T RWD
šak píšu "na sněhu/blátě"
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
HM: Nebo kdyz je vykon a/nebo charakter motoru takovy, ze si s jednou hnanou osou uz tak nerozumi, popr. pokud je to jedina cesta a zabavny je zbytek, nebo je to i s ohledem na zminene rozumnejsi alternativa nez jina koncepce u tehoz auta. Prave z toho mi vychazi jako smysluplne STi, protoze ma motor, ktery by si s jednou hnanou osou moc neorzumel, je od zacatku stavene jako 4x4 s adekvatni pozici motoru atp. a zadna jina moznost stejne neni
Popr. bych tak mohl mluvit treba o Audi S3, ktere tedy zabavne jinak neni vubec, ale kdyby bylo, pohon prednich kol by ho asi zabavnejsim necinil. Atp.
Popr. bych tak mohl mluvit treba o Audi S3, ktere tedy zabavne jinak neni vubec, ale kdyby bylo, pohon prednich kol by ho asi zabavnejsim necinil. Atp.
Skanz3n
Skanz3n
Vybirat si ctyrkolku pro zabavu, tak sahnu po RS4 - pokud bych mel zohlednit cenu i denni pouzivani. Motor 4.2 me nadchnul + relativni nenapadnost. Jednalo-li by se vylozene o auto na blbnuti bez financniho omezeni, pak R8 5.2