Podle men je i E4 zelenápavproch píše:zpět k témě: grune umweltplakete = Euro 5 ni? to teda hoodně zužuje výběr...
Dalnicni vuz s nizkymi naklady
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Dalnicni vuz s nizkymi naklady
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Passat B5,5 1,9TDI 96kW byl puvodni favorit, bohuzel na zelenou dosahne jen ve verzi s FAP, ktera neni az tak obvykla a hlavne ten FAP, zejo.
Omega 2,5TD je bez sance.
Omega 2,5TD je bez sance.
ano 100 kW, jeste mne napadla LII. TO jsou takove cenove dostupne polykace kilometru.kefish píše:goes: verzi 100kW?
smrtak: aktualnim 2,0 benzinem takto jezdim cca za 10l, to mi neprijde nijak spatne.
pavproch: nee, u benzinu staci snad cokoli s rizenym katem a u dieselu tusim Euro 4. Na zelenou jsem dosahnul sveho casu i s Filckou 1,3.
Na dálnice je super auto P407 2.2HDi, nebo ten 2.0HDi...
Ale pokud je hlavním zadáním nízké TCO, tak je bez šance...
Ale pokud je hlavním zadáním nízké TCO, tak je bez šance...
2.9T RWD
Úplně ten samý problém jsem řešil před rokem a půl. Nakonec jsem zvolil Avensis. A rozhodně doporučuji. I přesto, že se jednalo o ojetý vůz, tak jsou náklady na údržbu minimální. Auto má má ve 175tkm stále komplet původní podvozek, což je na střední třídu obdivuhodné.
Accord se mi libi, ale prijde mi dost drahy. Avensis podobne, s tim, ze je trochu levnejsi a trochu min se mi pozdava. Nez sonatu, tak bych sel asi spis do mensi i30, ktera stoji podobne a ke ktere mam vetsi duveru.
já bych šel spíš do menšího auta (páč novější a tak), ale zase bude problém sehnat něco s (třeba) 2.0, aby se to netrápilo v těch 180ti
Co Fokál II s 2.0 107kw? má to docela dlouhé kvalty a třeba Jacíkův mazuťák jezdí zatim ok (na Forda )... jen nevim, jestli se to za ty prachy dá koupit
Co Fokál II s 2.0 107kw? má to docela dlouhé kvalty a třeba Jacíkův mazuťák jezdí zatim ok (na Forda )... jen nevim, jestli se to za ty prachy dá koupit
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Fordem tam, vlakem zpátky!