Automobil do 500000,- (nakonec spíš kolem 350000,-)
-
- Autoškolák
Re: Automobil do 500000,-
Tak já asi vezmu tu Fabii, rád ušetřím. A jak budu mítvětší zkušenost po pár letech, tak ji dobře prodám, cosik přidám a koupím si teda dražší brko, podle mě to je tak rozumné.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
81kW s tím autem docela slušně hýbe. Podvozek je jednoznačně o několik tříd lepší než v předchozí generaci. Osobně se mi zpracování interiéru zamlouvá a možná výbava odpovídá kategorii vozu. Já jsem si to zkusil a dostal jsem se na ceníkových 438000,-. Což při slevě 8% znamená lehounce nad 400. Takže kilo k dobru...
No pain, no gain.
Vespa time![Rock on \m/](./images/smilies/111.gif)
Vespa time
![Rock on \m/](./images/smilies/111.gif)
-
- Autoškolák
No kdybych vzal v potaz tyto ceny http://www.skoda-news.cz/nova-skoda-fab ... 34-900-kc/, co jsou zde zapsány /jsem teď ve škole (spíš na cestě
) a nechci stahovat aktualní ceník v .pdf, ať nemám pryč data/, tak by mi mohla stačit klidně ta verze 1.2 TSI za 268900,-, myslíš, že by mohla být? Cena vypadá hezky.
![Big Grin :-D](./images/smilies/4.gif)
Ještě bych se vrátil k převodovce. Koupit si do prvního auta po řidičáku AT bude znamenat, že se s MT nikdy nenaučíš. Minimálně si tohle velmi dobře promyslet.
RWD
-
- Autoškolák
No to je pravda, jak se naučím s AT, tak s MT se už nikdy nebudu kamaradit. Za AT se ale připlací, tak se chci zeptat, jestli to je opravdu tak užitečné, aby se mi to vyplatilo nebo se rači naučit manuál, v tom by neměl byt problém, ale jde o to, že je plno situací, kdy se to podřadí dost v neočekávaných situacích, kdy jste před křižovatkou atp., kdy si ji o to nikdo neprosí, viz. nové Ford Mondeo.
Taky jsem mel prvni auto AT a mam ho porad.. obcas se projedu v MT a prvni jizda je sice vzdycky peklo, ale po par km si zvyknu..navic proc by dalsi auta nemohla byt taky AT?
Stejne to tak vetsina lidi ma, ze uz nic jineho nez AT nechce
![Happy :)](./images/smilies/1.gif)
+1d1.8t píše:Ještě bych se vrátil k převodovce. Koupit si do prvního auta po řidičáku AT bude znamenat, že se s MT nikdy nenaučíš. Minimálně si tohle velmi dobře promyslet.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Já bych osobně vybíral z aut do 3let stáří. Jsou spolehlivá a ušetříš, nebo můžeš jít za ty prachy o třídu výš.
Asi bych nevolil nové, neříkám, abys jezdil starou vránou, ale zánovní auto poslouží taky dobře.
Asi bych nevolil nové, neříkám, abys jezdil starou vránou, ale zánovní auto poslouží taky dobře.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
-
- Autoškolák
No a jaké auta by jsi asi tak doporučil jako zánovní?
Záleží na tobě, jaké se ti líbí. Já bych šel asi do VW, nejspíše do Golfu, podle nájezdu 1,6 TDI, nebo 1,4 103kw.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3