Prosím o názor na Accord 2.0 r.v. 2000
Re: Prosím o názor na Accord 2.0 r.v. 2000
díky díky Vám moc, klucí já chci něco v uvozovkách zabavnýho do těch 50 tisíc,jelikož sem měl dotedka Mareu a motor šel na pravdu boží,těsnění pod hlavou a přidřený,jelikož se dostala voda do oleje.Ale pojizdný to pořád je. Jen tak mimochodem,nevíte čím se to stane,že to odejde?.Normálně sem s tím jezdil krátký vzdálenosti a najednou tohle. Servisku samozřejmě nemam a tachometrovejch má motor 200 tisíc,puvod Itálie.
No prej to je i na sedana docela lehký auto,kasle z papíru,tak se moc nedivim.těch 108KW by nemuselo bejt marný a bez emocí.pavproch píše:kamarád kdysi tohodle accorda 6th gen ve dvoulitru benzín (pokud sa pamtuju správně 96kW) měl... teda dva ve firmě... bezproblémové, bezemotivní auto.... jelo to nepatrně líp než moje (tehdejší) 318i e36 (85kW).... jednou ale trefil čokla (nárazník, světlo, chladič a kondenzer klimy) a.... stálo ho to kilo v českých, neskutečně, ale neskutečně drahé OEM díly, ke kterým tenkrát nebyla alternativní druhovýroba...
ditto brácha, má accorda 7th gen, trefil kance a byla to rána za 1/4 mega, navíc půlroku nejezdil, bo zrovna tehda byla fukušima a prostě nikdo nikde nedokázal sehnat nový kompresor ke klimě....
BOB: Ano, to byla asi nejlepší generace Legendu. Pak to tak nějak stagnovalo. Auto to bylo pořád stejně dobré. Jen v roce 2000 byla konkurence trochu dál než v roce 90.
Prelude 4g a 5g bylo také moc fajn, ale jak jsem psal. Na to auto je potřeba trochu více cash než na běžné Acco.
Prelude 4g a 5g bylo také moc fajn, ale jak jsem psal. Na to auto je potřeba trochu více cash než na běžné Acco.
2.9T RWD