DS3 i 500 je jizdníma vlastnostma sráč, krom Abarthu ale ten je zase tvrdej
doporučuju Mini Cooper S předchozí nebo zachovalý i první nové generace a zbavit ho dojezdových gum, automaty jsou i v Mini příšerný, tak proč si pro radost nezařádit?
poradte jedne blaznive zenske jake auto si koupit :-)
Re: poradte jedne blaznive zenske jake auto si koupit :-)
retron: Ale houby, DS3 i 500 jezdí dobře (Fiata jsem jel pouze ne-Abarth verzi), u 500 to chce jen pohlídat, aby to nebyla jedna z prvních. U DS3 je velký rozdíl v naladění podvozku mezi různými motorizacemi (např. THP je o dost tvrdší než 1.6 atmo), u 500 Abarth zase mezi "normálním" Abarthem a Esseesse, které je ale velmi drahé a těžko k nalezení. Ale když se rozumně vybere, tak jsou to fajn auta.
MINI je možná o kousek zábavnější než standardní DS3 a 500, ale otázka je, jestli to je pro tazatelku nějak důležité.
MINI je možná o kousek zábavnější než standardní DS3 a 500, ale otázka je, jestli to je pro tazatelku nějak důležité.
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
Asi tak - zajímalo by mě, co pod označením s...č myslíš ?? Obzvlášť, když Ti přijde Mini v pohodě ...
MG - radost až na kost.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Fiatem 500 jsem jezdil na dovolené asi 14 dní a původně jsem si myslel, že to bude hezká stylovka na svezení. Nakonec to byla jenom stylovka Jízda v tom je tragická (když to třeba srovnám s UP!em). Podvozková mizérie; brzdy, jako kdybych šlapal do hovna. Nad 70 kmh jsem se v tom vyloženě bál. Tohle auto bych rozhodně nechtěl ani za trest, natož, že bych za něj dobrovolně utratil své peníze.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
-
- Autoškolák
DS3 1,6THP jsem mel 3,5 roku a rozhodne bych ho jako srac neoznacoval, co se tyka jizdnich vlastnosti. Jediny co se tam sralo, byl motor od BMW . Pokud mas dotazy ohledne DS3 klidnne se ptej, rad poradim.
Záleží na míře bláznivosti, já bych se vybodl na moderní tašky které tak jako tak ve městě žádné emoce nevzbudí a šel do nějakého youngtimera, šel bych vyloženě podle stavu.
TOTÁLNĚ bláznivá volba http://www.tipcars.com/bmw-rada_8/850ci ... 32663.html plus zbyde 130 na garáž/benzín/servis
TOTÁLNĚ bláznivá volba http://www.tipcars.com/bmw-rada_8/850ci ... 32663.html plus zbyde 130 na garáž/benzín/servis
Fiat 500 jsem jel s verzi 1.4 robospojka a Abarthem. 1.4 motor ok, převodovka tragická/letargická, poté co jsem do toho přesed z Mini jsem myslel ze to pujde v prvni zatačce na boudu, i obyč Swift je podvozkově uplně někde jinde. Abarth je druhy extrem, nervní a prkenej a dle mého názoru nasadit spojlery na retrodesign nikdy moc nefunguje, holce bych to nedoporučoval, ikdyž jednu ktera s tim jezdí znám a vyhovuje ji to. Mini jsem jezdil verze od One az po JCW GP a i s 55kW One je podvozkove a rizenim zabava, krom rázů od dojezdových kol. Ale asi jako vzdy plati svezt se a udelat si vlastni nazor.
-
- Autoškolák
a pokud trvas na automatu, mrknul bych se byt tebou i na Nissan Juke, ten totiz jezdi prekvapive dobre s tou 190k 1.6 a to nemam tenhle typ aut moc v lasce. Ale z Nissanu jsem byl prijemne prekvapen.