Škoda Fabia 1,9 SDI vs. 1,9 TDI ?
Re: Škoda Fabia 1,9 SDI vs. 1,9 TDI ?
Ta Panda neni vubec hnusná, smet si ty predsudky z očí.
Oproti nechutné Fóbii teda určitě.
Oproti nechutné Fóbii teda určitě.
https://www.youtube.com/watch?v=i6iSAwLsApM
Moje kolo s Imprezou
Moje kolo s Imprezou
taktak... pindica
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
asi nakonec půjdu do škoda fabia 1,9 tdi, ale děkuji všem moc za rady
18ti letý, zmagořilý student, který žebrá o rady...
To jsem to dopracoval
To jsem to dopracoval
Tak si hlavně dávej pozor na stav vačky, tyhle starý krumply už jí mají skoro všechny ometnou.
Nová stojí 15000 a už i originály jsou kolikrát nabroušené špatně, u neoriga je to téměř jistota a jetý originál z prvomontáže se vyvažuje zlatem
Nová stojí 15000 a už i originály jsou kolikrát nabroušené špatně, u neoriga je to téměř jistota a jetý originál z prvomontáže se vyvažuje zlatem
To bude hotový pirát silnic... dokud mu to bude jezdit.
Koupit si přes deset let starou vydechlou Fábii v dehtu chce hodně odvahy
Koupit si přes deset let starou vydechlou Fábii v dehtu chce hodně odvahy
Jsem opačného názoru. IMHO je to jedna z nejracionálnějších voleb.Píí píše:Koupit si přes deset let starou vydechlou Fábii v dehtu chce hodně odvahy
Známý má již několikátou Fabii TDI (vždy 1.9) na současné najeto přes 500 tkm /kupoval jako ojetou s 300tkm) a to auto pořád jezdí /na nejlevnější naftu s nejlevnějšími náhradními díly.../ a kromě běžné údržby nic nechce.
Co mě udivuje je uvědomělost/přizdisráčskost současné mladé generace.
To ale není případ jen shaddyho, ale většiny jeho vrstevníků. Mít v 18 70, tak si vyberu určitě něco zajímavějšího než Fabii (a taky jsem si tehdy vybral)...
2.9T RWD
S sdi mam par stovek km najeto. Je to fakt lenochod, ale zase ten motor vydrzi vse. Auto, o kterem pisu, nemelo temer zadnou peci a slouzi skoro bezudrzbove dodnes. Na tachu uz je tusim okolo 250tis km... Takze pokud jsi jako moje byvala pritelkyne, ktera nepotrebuje vykon a starat se o auto, tak si to kup
Na tdi 74kw jsem tez slysel vice chvaly nez nadavek, ale nejel jsem s tim. Nevidim problem si v 18 tohle koupit
Na tdi 74kw jsem tez slysel vice chvaly nez nadavek, ale nejel jsem s tim. Nevidim problem si v 18 tohle koupit
Mirek
Ve Felicii nebylo SDI, ale klasický diesel s předkomůrkou. SDI (tzn. přímý vstřik) bylo až ve Fabii.
tak jsem to myslel.HondaMan píše:
Co mě udivuje je uvědomělost/přizdisráčskost současné mladé generace.
To ale není případ jen shaddyho, ale většiny jeho vrstevníků. Mít v 18 70, tak si vyberu určitě něco zajímavějšího než Fabii (a taky jsem si tehdy vybral)...
já si sice v 18 koupil škodu 100, ale v rámci rozpočtu to jinak nešlo
Pravda vyděsí