Moje první auto...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: MOJE PRVNÍ AUTO...
Přesednou z Kačka do auta, které má o 1/2 vyšší výkon, navíc zadohrab bez jakékoliv elektroniky - to bude za chvíli pokračovat v tématu "další, co to měl v ruce"
Přiznám se, že jsem svého času také jezdil 320i R6 4AT a taky jsem byl cca 20ti letej jinoch... Ale od té doby se toho hodně změnilo - jednak je dnešní mládež jiná a jednak se i řidiči na silnicíh chovají jinak.
Vzhledem k financím bych asi opravdu raději začínal na něčem méně ekonomicky náročném, kde mne nebude srát nějaký ten ťukanec nebo drobná závada, která se bude dát řešit v řádu stokorun. Vyplácnout 40t za bawce a při nějaké závadě to nechat stát na ulici, bo nebude na opravu - to mi přijde vyloženě jako blbá investice.
Přiznám se, že jsem svého času také jezdil 320i R6 4AT a taky jsem byl cca 20ti letej jinoch... Ale od té doby se toho hodně změnilo - jednak je dnešní mládež jiná a jednak se i řidiči na silnicíh chovají jinak.
Vzhledem k financím bych asi opravdu raději začínal na něčem méně ekonomicky náročném, kde mne nebude srát nějaký ten ťukanec nebo drobná závada, která se bude dát řešit v řádu stokorun. Vyplácnout 40t za bawce a při nějaké závadě to nechat stát na ulici, bo nebude na opravu - to mi přijde vyloženě jako blbá investice.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
muze mi nekdo vysvetlit, proc mi byl smazan prispevek, kde radim ke koupi bmw e32?
// Po vsech predchozich zasazich uz byste mohl pochopit, co zde nebude tolerovano: vazne se tvarici nesmysly. Obcasna nadsazka jiste nikoho neurazi, Vy ale nedelate nic jineho. Pro podobne diskuse je tu Ring volny, jinde se tazatel chce predevsim neco dozvedet a k tomu Vy nemirite ani shodou okolnosti. Diky za pochopeni - pjanda
// Po vsech predchozich zasazich uz byste mohl pochopit, co zde nebude tolerovano: vazne se tvarici nesmysly. Obcasna nadsazka jiste nikoho neurazi, Vy ale nedelate nic jineho. Pro podobne diskuse je tu Ring volny, jinde se tazatel chce predevsim neco dozvedet a k tomu Vy nemirite ani shodou okolnosti. Diky za pochopeni - pjanda
jezdím pod své možnosti a jsem ovce
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Asi proto, že to je blbost Tahle sedmička byla moc pěkná - skorotchán vlastnil 730i... Ale pro nezkušeného řidiče je tohle fakt blbej nástroj - hlavně v zimě. O dostupnosti a cenách oprav ani nemluvěkazysvjet píše:muze mi nekdo vysvetlit, proc mi byl smazan prispevek, kde radim ke koupi bmw e32?
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Ale no tak, 320i není nic extra rychlého a předsudek, že každý mladý nedokáže jezdit s rozumem v ne úplně líném zadohrabu mi přijde přehnaný Znám docela dost takových co to zvládli bez problémůřidičBOB píše:Přesednou z Kačka do auta, které má o 1/2 vyšší výkon, navíc zadohrab bez jakékoliv elektroniky - to bude za chvíli pokračovat v tématu "další, co to měl v ruce"
Ain´t nobody got time for that
cherger: ono je treba brat bobova slova v kontextu casu, jeste tak pred rokem-dvema nebyl schopen uridit ani Focus 1,6, kdyz zatacky projizdel na jednicku apod. protoze jen upozornuje dotycneho na to, cim si sam prosel. Samozrejme, ze vetsina lidi nema problem ovladnut daleko silnejsi vozy a to hned, nekdo ale ne.
ale já bych z té E36 neměl takovej strach, dílů je všude plno
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
já na E36 318i (85kw) bez ESP vzpomínám s láskou.... i na ty neplánované hodiny naledě.... naštěstí sem to nerozbil...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
ty ne, ja ne, mrte jinych ne. Ale pro jine to muze byt prilis silne. Holt je dobre, ze nekteri neprecenuji sve schopnosti.Deli píše:ale já bych z té E36 neměl takovej strach, dílů je všude plno
tak 110kw na zadku zase neni taková prda, pokud k tomu bude přistupovat s respektem, tak neni důvod aby to nezvládl
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Ano, pokud do toho přesedám z 335i, tak nikoliv... Ale pokud z Fordu Ka Předohrab vs. zadohrab s podstatně vyšším výkonem... Takové kluky potkávám v Pze docela často...co mají pocit, že musí pozávodit každého Passata na světlechcharger píše:Ale no tak, 320i není nic extra rychlého...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time