Auto 150-200k
Re: Auto 150-200k
Na normální ježdění mám felicii kombíka 1.4., ta mě ale koníky neutáhne....takže se auto pořád někde půjčuje....
Osobně bych se podíval na SAG (Sharan/Alhambra/Galaxy). Spousta "bazarníků" za tím tahá auta, s 1.9TDi to jezdí spolehlivě a za pusu, na kouli to má přes 2 tuny, pořád je to osobní auto...
Za 150 by měl jít sehnat slušný kousek s 1.9TDI, autoklimou i tažným...
Za 150 by měl jít sehnat slušný kousek s 1.9TDI, autoklimou i tažným...
2.9T RWD
dalsi moznosti by mohl byt nejaky Jeep (Grand)Cherokee udelany na plyn. utahne i dum, provoz je relativne levny a hlavne je to docela neznicitelne auto.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Já bych doporučil Forester 2,5 XT, má na kouli 2t, o vleku ani neví, ale zase se 2x neslučuje se slušnou spotřebou.
Variantou by byl 2,0 s redukcí, možná na tahání ještě vhodnější.
Je to pohodlné auto a moc pěkné svezení, užila by sis i řidičsky (bez vleku ).
Variantou by byl 2,0 s redukcí, možná na tahání ještě vhodnější.
Je to pohodlné auto a moc pěkné svezení, užila by sis i řidičsky (bez vleku ).
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Za sebe doporucim VW Transporter. Zkusenosti s t5, 2,5 tdi 96kw jsou jen pozitivni co se tyce prostoru, pohodli a rizeni.
Ale nenajezdite toho moc, takze i suv nebo nejaky silnejsi kombik to zvladne
Ale nenajezdite toho moc, takze i suv nebo nejaky silnejsi kombik to zvladne
Mirek
Děkuji moc za vaše odpovědi. Kombinace vozů SAG mě děsí svou nespolehlivostí, jsem sice "jen" ženská ale něco málo jsem si z recenzí majitelů těchto vozidel načetla. Super velká, prostorná, vyšší posez, to by se mě líbilo...ale spolehlivost ....mizerná. Takže se podívám po nějakém WV Transporter, je to teda velký, ale třeba se v tom dá i přespat a tak... což je také výhoda. A pak se taky podívám na nějaký ten jeep, pokud bude něco v kombinaci s plynem....Hezký den přeje M.