Dilema !!!

Poraďte a nechte si poradit s výběrem nového vozu.
Odpovědět
Jenyk
Mistr volantu

Re: Dilema !!!

Příspěvek od Jenyk »

Ceny v říši jsou drobet jiné než u nás a SupB je tam levnější v porovnání s ostatními. Je-li limit 30k€ (před případnou slevou?), požadavky jak tazatel píše a chce něco co okolí považuje za repre (bez komentáře), tak se obávám ho to k tomu Supu dotlačí.
Ken Kesey: "To Vic Lovell for telling me that dragons don't exist, and then leading me to their lair."
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Dallen: krása je věc vkusu. Třeba podle mne je M6 hnusný rejžodesign ve všech tvarech.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Valmonte
Autoškolák

Příspěvek od Valmonte »

beaumont píše:
Valmonte píše:(...) U firemniho auta bych ale sel radeji spise do premiovejsiho segmentu nez Peugeot, Renault nebo Citroen.
A to jako ŠKODOVKU považuješ za "prémiovější" než Francouze ?!? x_x :-o

OK, a co takhle Alfu Romeo Giuliettu s naftou 170 koní + dvouspojkou TCT (funguje přinejmenším stejně dobře jako DSG)? To je prémiovka.
No nechci se Te vubec dotknout, ale ve firme kde pracuji by me s francouzem a italem nepustili ani pres branu. Je to nemecka firma, automotive... I kdyz s Tebou mozna souhlasim, po techto autech se budu divat, kdyz si budu kupovat neco pro sebe. I presto dik za navrhy..!! :)
Valmonte
Autoškolák

Příspěvek od Valmonte »

Jenyk píše:Ceny v říši jsou drobet jiné než u nás a SupB je tam levnější v porovnání s ostatními. Je-li limit 30k€ (před případnou slevou?), požadavky jak tazatel píše a chce něco co okolí považuje za repre (bez komentáře), tak se obávám ho to k tomu Supu dotlačí.
Tak,tak svata pravda....naprosto s Tebou souhlasim, ale divat se pak tri roky na kysele xichty nemcu v passatech co prijedou z centraly se mi fakt nechce..
Valmonte
Autoškolák

Příspěvek od Valmonte »

řidičBOB píše:Dallen: krása je věc vkusu. Třeba podle mne je M6 hnusný rejžodesign ve všech tvarech.
Me se treba ta Mazda libi i designove i technicky.....take byla v uzsim vyberu, ale pak jsem si to rozmyslel prace kvuli " firemnimu chapani premiome tridy" . Holt pro mence jenom nemce... Resp. Koncern .....
Valmonte
Autoškolák

Příspěvek od Valmonte »

Tak panove, prave padlo me finalni rozhodnuti. O2 Elegance,tmave hneda metaliza v plne nalozi 2,0 TDI, 4x4 bez sibru a automatickeho parksystemu. Cerne bezovy vnitrek a cerna alcantara nebo celokuze sitzny. Je to trochu slabsi nez ta RS, ale je to zas ctyrkolka a fakt uplne v plne nalozi az po strechu :o)
retron
Letec

Příspěvek od retron »

a co (Passat) CC? to se tam cenove nevleze? koncern splnis, kysely ksichty taky pze vuci obyc passatu je i peknej, 2.0 dehet to ma ikdyz se sere a do premiovky to pošilhává.
edit: aha tak sorry nevleze ab 33.475,00 €
Naposledy upravil(a) retron dne ned 08 pro 12:19, celkem upraveno 1 x.
Valmonte
Autoškolák

Příspěvek od Valmonte »

Valmonte píše:
Jenyk píše:Ceny v říši jsou drobet jiné než u nás a SupB je tam levnější v porovnání s ostatními. Je-li limit 30k€ (před případnou slevou?), požadavky jak tazatel píše a chce něco co okolí považuje za repre (bez komentáře), tak se obávám ho to k tomu Supu dotlačí.
Tak,tak svata pravda....naprosto s Tebou souhlasim, ale divat se pak tri roky na kysele xichty nemcu v passatech co prijedou z centraly se mi fakt nechce..
Mimochodem ty ceny musi byt ze standartniho ceniku bez slev a podle meho porovnani je DE cennik mozna i trochu drazsi. Jinak hodne dulezity je pro me i to, ze Octa je stara par mesicu a celou dobu leasingu to bude vlastne posleni verze.... narozdil od Superba, ktery je stary vlastne uz ted :( a v polovine leasingu budu nastvany, ze uz je novejsi verze...
Valmonte
Autoškolák

Příspěvek od Valmonte »

retron píše:a co (Passat) CC? to se tam cenove nevleze? koncern splnis, kysely ksichty taky pze vuci obyc passatu je i peknej, 2.0 dehet to ma ikdyz se sere a do premiovky to pošilhává.
Problem je to topeni....s tim se nedostanes na cenu ani u Passata ani u CC... Tady v Brne mi dali ny CC v plne palbe 1/4 mega slevu a dostal jsem se na cenu v pohode....bohuzel na to nemci nepristoupi :( Jinak ja bych nejrade bral CC!!!
retron
Letec

Příspěvek od retron »

retron píše:a co (Passat) CC? to se tam cenove nevleze? koncern splnis, kysely ksichty taky pze vuci obyc passatu je i peknej, 2.0 dehet to ma ikdyz se sere a do premiovky to pošilhává.
edit: aha tak sorry nevleze ab 33.475,00 €
edit 2: pises bez dane tak to by se tam vlezt mohlo...pak bych to teda asi neresil, auto o tridu ne-li dve jinde

tak zalezi na prioritach, ale jestli nejsi taxikar nebo nejezdis sluzebne do Skandinavie tak bych radsi webasto oželel ve prospech lepsiho auta
Odpovědět