Citroen C1 furio - konkurenti
Re: Citroen C1 furio - konkurenti
Za stejnou cenu jsou Pandice i s klimou. A nerad to píšu, ale Sandero je za stejný prachy více auta než zmínění konkurenti včetně C1. Teďka jsou defakto vyprodávány a ještě zadáčo zimáky.
http://www.francecar.cz/dacia/vozy-skla ... -vozy/243/
http://www.francecar.cz/dacia/vozy-skla ... -vozy/243/
Tak ať slouží.
CitiGO ani zadarmo. Podle mě se dá okolo 150tKč sehant - možná trochu ojeté ale - reálné auto.
Proč tak zhurta? Známý to koupil manželce a jsou s tím max. spokojeni.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
CitiGo: Hnusný z venku, hnusný uvnitř a za stejný peníze může být Fabia. Podle mě je to celé nesmysl.
Stejný názor mám na Fabii.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Já ti nevim, ale vnitřek Ibizi je dobrej Ale tuším, že jsme tu už někde řešili Exeo, tak už radši nic neříkám...x2005 píše:Tak ta palubka je fakt humus:
Nějaký Hyundai i10 nebo i20 se někde nenajde? 5 let záruka.... Nebo v horším případě Seat Ibiza někomu ležící na skaldě a zoufale toužící po prodeji? I když palubka Ibizy je taky pěkný humus.....
Možná nějakej obrázek
za mě cajk
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Fordem tam, vlakem zpátky!
K palubkám Seatu: v reálu je to daleko horší než na fotkách. Já mám tady občas záchvat, že Ibiza za 199 nebo Leon za 299 je dobrá koupě. Ale když si sednu dovnitř, tak si dám facku a hned mě to přejde. Jediná slušná palubka v současným Seatu je aktální Alhmabra. Ale to je VW Sharan s jiným logem. O prodejním průšvihu jménem Exeo není potřeba se bavit. Dvanáct let konstrukčně stará audina nemá bez magických kroužků OOOO žádné kupce.