Výběr prvního auta
Re: Výběr prvního auta
Galant s V6 a manuálem je to nesmrtelný auto.
Hm, to vůbec nezní marně. Hlavně automatickou převodovku bych nechtěl ani za zlatý prase x). Co se týče Fiata, tak Italskejm autům prostě nevěřim... Sice Opel taky neni nějaká extra kvalitka, ale přecejenom je to pořád Němčour....
Radši cestovat čtyřicítkou a dožít se osmdesátky, než naopak.
Jo,jo! Galant je hlavně strašně pěkný auto. Mě se líbí ten jeho agresivní "kukuč" x). Ale V6 si zas něco sPaTaK píše:Galant s V6 a manuálem je to nesmrtelný auto.
papá ne? :/
Kombík se mi zase tolik nelíbí, ale sedana jsem měl rád.
Sedan s V6 a manuálem jezdil město za 10-12l, mimo 8-9l. Dalo se ale i za 15l
Jáj To je trochu moc na mě Při cenách benzinu No ještě popřemejšlym.. Ale zase když se v Galantu posere elektrika tak je to docela na odpis nebo ne? x)PaTaK píše:Kombík se mi zase tolik nelíbí, ale sedana jsem měl rád.
Když jsem byl pár měsíců na NZ,tak jsem si tam koupil Mitsubishi Legnum(galant kombi) a protože tam benzín stál o dost méně než tady,šel jsem rovnou do verze VR-4.Co se týče motoru,tak super.Najel jsem s tím celkem 40t mil a vše bylo naprosto v pohodě.Vyměnil jsem 2x olej a jinak vše drželo.Ale asi to bylo tím,že jsem s tím jezdil dost opatrně a jen občas jsem využil potenciál vozu.Ale měl jsem ve voze automat.Můj první a zatím poslední automat ve voze.Ale na ty pohodový cesty na NZ mě to i celkem vyhovovalo.
Mimochodem k spotřebě i s tímhle motorem jsem dokázal jet za 8-10l na 100,ale to je tím,že tam jsou přísné zákony a dodržování se hlídá skoro všude a auta,která používá tamní police mají celkem dost respektu.
Mimochodem k spotřebě i s tímhle motorem jsem dokázal jet za 8-10l na 100,ale to je tím,že tam jsou přísné zákony a dodržování se hlídá skoro všude a auta,která používá tamní police mají celkem dost respektu.
Fluence 1.6 16v
E46 330ci "roofless"
E46 330ci "roofless"
Vidím že máš v Avataru Opel, co ty si osobně myslíš o Omeze a Vektře?sune2009 píše:Když jsem byl pár měsíců na NZ,tak jsem si tam koupil Mitsubishi Legnum(galant kombi) a protože tam benzín stál o dost méně než tady,šel jsem rovnou do verze VR-4.Co se týče motoru,tak super.Najel jsem s tím celkem 40t mil a vše bylo naprosto v pohodě.Vyměnil jsem 2x olej a jinak vše drželo.Ale asi to bylo tím,že jsem s tím jezdil dost opatrně a jen občas jsem využil potenciál vozu.Ale měl jsem ve voze automat.Můj první a zatím poslední automat ve voze.Ale na ty pohodový cesty na NZ mě to i celkem vyhovovalo.
Jinak toto je, tipuji podle značky, Vauxhall Vectra? Vypadá hodně slušně
[/quote]
[/quote]
Nevím proč by se u Galanta měla kazit elektrika. Jedinej problém za 250tkm byly lehce kvetoucí zadní lemy a slabý brzdy. Jo a vlastně byl jednou problém s motorkem antény.
Já se jen ptám. Přecejneom je to Japonec a jak je známo, tak Japonci cpou tu elektroniku uplně všude