výběr auta

Poraďte a nechte si poradit s výběrem nového vozu.
lampa
Pan Řidič

Re: výběr auta

Příspěvek od lampa »

Hlavne zalezi jak moc vazne to beres. Zda mas ty auta nastudovany, jsi fanousek znacky, chces si ho dlouho nechat, jelikoz sedan/coupe s atmosferickym radovym sestivalcem uz asi hned tak nikdo nevyrobi a treba v tom i vidis nejaky investicni potencial, NEBO si chces proste jenom zkusit bawo, protoze jsou cool. Prijde mi, ze plati spis druha varianta, coz neni nutne spatne. Potom je opravdu moznost koupit levny bastl z inzeratu, chvili se povozit, dokud to jezdi a za par mesicu, az se zacne projevovat zanedbana udrzba a spatny technicky stav, to zahodit (rozumej prodat treba za pulku). Ted je na tobe, jestli si to muzes dovolit financne.
denis
Pan Řidič

Příspěvek od denis »

Lampa: toto boli moje prvé myšlienky, ale takto dobre by som to nenapísal
Suzuki Swift Sport 1.6 5D ZC32S
petr_riha
Letec

Příspěvek od petr_riha »

To je otázka, jestli když koupí ten vergl za 70k, něco do toho na začátku vrazí a pak bude bez dalších investic jezdit do (polo)smrti, jestli a za kolik to pak ještě prodá. Pochybuji, že za rozumný peníz.

U mě by, pokud bych byl další případný kupec, byl první red flag už techničák a to, že tazatel si auto koupil před půl rokem a zbavuje se ho (důvod asi je jasný).
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
Odpovědět