auto pro začátečníka na drift

Poraďte a nechte si poradit s výběrem nového vozu.
enthusiastic.driver
Řidič začátečník

Re: auto pro začátečníka na drift

Příspěvek od enthusiastic.driver »

jak by řekl klasik - viděl jsem stíhačku couvat, žábu chcát, ale předokolku driftovat jsem ještě neviděl...

A to vybíráš ty auta dvě anebo to vedlejší téma na výběr "něčeho sportovnějšího" se taky týká driftování a hodláš s předokolkou driftovat i nadále? :ymparty:
d1.8t
Letec

Příspěvek od d1.8t »

Jan píše:BMW E36 nebo E39, ale spíše E36 ta byla živější :).
Tak e39 zcela určitě ne.

Nevim jestli má cenu snažit se plodit něco smysluplnýho, ale aspoň základy.

Podmínky jsou RWD, LSD, velká konírna, perfektní stav. Aby to opravdu fungovalo vyžaduje každý sériový auto značný úpravy. Je to spíš na návštěvu drift-fora. Pokud si chceš občas hodit bokem na sněhu, kup jakýkoliv bmw s LSD.
RWD
Arratorne
Adept autoškoly

Příspěvek od Arratorne »

RE: d1.8t : děkuji za radu, přesně tohle jsem nevěděl.

Pánové: když jedete sice s předokolkou, na sněhu nebo na ledě, zatáhnete ručku a povolíte, prdel vám vyletí do boku a vy jedete prostě chvíli smykem, tak to není drift? co to teda je ať ze sebe nedělám blbce?
Arratorne
Adept autoškoly

Příspěvek od Arratorne »

enthusiastic.driver píše:jak by řekl klasik - viděl jsem stíhačku couvat, žábu chcát, ale předokolku driftovat jsem ještě neviděl...

A to vybíráš ty auta dvě anebo to vedlejší téma na výběr "něčeho sportovnějšího" se taky týká driftování a hodláš s předokolkou driftovat i nadále? :ymparty:
Auta nevybírám dvě, pokud jste si všiml, tak jsou to dvě rozdělená témata, tudiž uvažuji mezi tím Golfem a mezi nečím s čím by se dalo driftovat..
Vana
Letec

Příspěvek od Vana »

Arratorne píše:...Pánové: když jedete sice s předokolkou, na sněhu nebo na ledě, zatáhnete ručku a povolíte, prdel vám vyletí do boku a vy jedete prostě chvíli smykem, tak to není drift? ...
Napsal jsi to správně, není to drift, je to smyk
Pickuper
Letec

Příspěvek od Pickuper »

arratorne: kup si provozuschopnou stodvácu, dva pytle cementu do předu a přikup tohle: http://auto.idnes.cz/driftovani-pro-kaz ... aktual_ada Myslím, že budeš DýKej (Drift King) největší B-)
Niko nadžanel ko kerdža
enthusiastic.driver
Řidič začátečník

Příspěvek od enthusiastic.driver »

arratorne: Já vidím témata 3 - něco sportovnějšího 80-120, Golf GTI 1.8T a auto pro začátečníka na drift. Zakládat nové téma s každou novou myšlenkou je trochu postavené na hlavu, nemyslíš?

Navíc, je to všechno tak rozdílné, že se nejdřív musíš rozhodnout co vlastně chceš. Golf GTI 1.8T nepovažuju za "něco sportovnějšího" a už vůbec to není auto pro začátečníka na drift. Takže by to chtělo utříbit si preference anebo je aspoň sepsat do jediného tématu a ne je rozhňacat po třech threadech a kdo ví kolik dalších ještě vytvoříš.

Házení zadkem přes rukáv je skutečně něco jiného než drift se zadokolkou. Strejda google určitě napoví.
Prostě těžko radit, dokud nevíš co chceš. V případě zadokolky by byla nejlepší asi nějaká E36 jak tady radí ostatní. Pokud by stačilo "něco sportovnějšího" i s předním náhonem, tak bych se podíval po Cliu Sport anebo Peugeotu 306 S16/GTI
Arratorne
Adept autoškoly

Příspěvek od Arratorne »

no tak mi dejte třeba BAN, když jste tak nechápavý lidi , že nepochopíte, že jde prostě o 3 různá témata..
PalaS
Řidič začátečník

Příspěvek od PalaS »

Nechápavý si hlavne Ty a buď rád, že sa k Tebe ostatní správajú slušne, až podozrivo...
charger
Mistr volantu

Příspěvek od charger »

Já mu klidně napíšu, že je idiot, když se k tomu nikdo jiný nemá... :-?
Ain´t nobody got time for that
Odpovědět