Vybíral jsem auto do 490 000 kč..nejake radoby SUV..
takže rozhoduju se mezi
NISSAN QASHQAI N-TEC DIG-T 115 (190NM) za 490 000 kc
nebo
škoda yeti 1,4 green tec ambition + navigace + metaliza+sada ambition +, auto klima atd. + 5 let zaruky za 486 000 kč
co tedy na oba dva vozy ríkate? který si mám vybrat?
A PROČ?
nissan je hezci s lepsi vybavou..
yeti ma lepsi zaruku, lepsi motor a po záruce levnejsi nahradni díly a opraví to snad kazdy
diky za rady
Jaké auto NISSAN QASHQAI a škoda yeti
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jaké auto NISSAN QASHQAI a škoda yeti
pokud je 1.4řka s řemenem, tak proč ne. Pokud je to řetězový převod ještě, tak nebrat...
Co se kvality týče, tak sice provozuji 2.0TDI 125kW, ale za 2 roky a cca 140t km vůbec žádný problém.
Co se kvality týče, tak sice provozuji 2.0TDI 125kW, ale za 2 roky a cca 140t km vůbec žádný problém.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
tak to nevim..ani nejak pres google jsem nenasel
Nissan je výrazně pohodlnější, lépe odhlučněný a má větší prostor pro cestující vzadu a pro zavazadla.
vetsi prostor pro cestujici je prave u yetiho..yeti ma sice mensi kurf..ale jde u nej bud dost posunout sedacky..(u nissanu to jde mene)..a lavne jdou ti sedacky uplne vytahnout..coz pak z kufru udela prostor o 1700 l
ale nissan ma odlehcenejsi podvozek a lepe odluhceno..+ ve predu se sedi lip..to je pravda
ale nissan ma odlehcenejsi podvozek a lepe odluhceno..+ ve predu se sedi lip..to je pravda
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Yeti je tvrdší, ale zase je výhodou lepší držení "těla" v zatáčkách...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
I vzadu se sedí líp v nissanu. Absolvoval jsem 200 km v quašquiši a pak hned 200 km v Yetim a v něm opravdu bylo vzadu těsněji a ze dedaček bolel zadek.