Výběr auta do 160 tis
Výběr auta do 160 tis
Zdravím potřebuji poradit s výběrem auta. Chtěl bych spolehlivé, svižné, zábavné a s průměrnou spotřebou kolem 8 litrů na 100km prostě sportovnější vůz který dokáže překvapit. Preferuji především benzín a max stáří bylo by dobré 8 let. Děkuji za vaše odpovědi .
Re: Výběr auta do 160 tis
Suzuki Swift Sport. Vzhledem k Tvé ceně jenž chceš investovat + spotrebe, nepredpokladam, ze by jsi chtel auto drahe také na údržbu.
Tímhle dle me neslapnes vedle. Jede to slusne a na okreskach je s tim dobra ''prča''
Tímhle dle me neslapnes vedle. Jede to slusne a na okreskach je s tim dobra ''prča''
To máš pravdu nechci auto drahé na udržbu. možná pro někoho jsem tu dal taky málo informací. S autem budu jezdit i do práce denně 42 km z větší části dálnice a z malé části město přejíždím přes rychlosilnici. A také s ním budu jezdit i sem tam na výlety. Jelikož ted mám kombi v Dieslu tak dalšího kombika nechci toho přenechám přítelkyni. Mám skoro 190 cm tak aby v tom autě taky bylo místo na mé kolena pod volantem . nechci zrovna nějaké auto s 200 konmi a více ale aspon aby to mělo objem 1.8 a do těch 2.0 i ty zdá se mi 1.6 u některých typů aut nejsou špatné ale prostě chci aby to auto nebylo líné a těžké čim těžší auto tím větší výkon a spotřeba není tak . Díval jsem se taky po autech jako je Ford Fiesta ST , Polo Gti na Suzuki sem se nedíval. Ale díval jsem se taky na Japonce a tak zdlai byste mi nedoporučili nějaké auto i vy jesli japonec nebo němec či nějaký jiný model. Do budoucna bych si to auto chtěl i vytunit. díky za rady předem.
Zivot je kratky na to, abychom ridili nudna auta... Proto za me v teto cene Suzuki Swift Sport...
Ale pockej si na dalsi cleny fora, urcite v tom budou mit vetsi prehled...
P.S. Nedoporucuji SSS proto, ze jej mam - nemam jen jsme v tom jel, a kdybych nemel auto na podobne vyuziti a hledal, beru toto
Ale pockej si na dalsi cleny fora, urcite v tom budou mit vetsi prehled...
P.S. Nedoporucuji SSS proto, ze jej mam - nemam jen jsme v tom jel, a kdybych nemel auto na podobne vyuziti a hledal, beru toto
Swišť bude určo dobrá volba. Ještě cenově zajímavě vycházel Citroen C2 VTS, ale nejel jsem v něm. Ještě pokud by ses vešel tak Twingo RS, na sportovních vozech je jedno.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
A máte někdo zkušenosti s tím Suzuki swift sport ?
Počkej až přibzučí Moucha, ten ho má (nebo pohledej po fóru)... Já mám jako daily o generaci starší Ignis Sport a ten je taky skvělý, jen by ses do něj se 190cm asi těžko skládal, už já jsem ťipťop a to mám lehce přes 1,8m.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
já mám přesně 1.87 m. Moucha ten má Svišta jo A nějakého Japonce nedoporučujete já vím že mají dobré podovzky ale s to korozí to tam trochu vázne a taky vím že vždy si braly více oleje .
Nerid se podle predsudku, nebo jedna pani povidala, ale podle sveho rozvazeni, rozumem nebo srdcem, jinak si nekoupis nikdy nic.
O francouzich se taky rikaji ruzne veci stejne tak jako "Fordem tam, vlakem zpatky"... Neni to pravda, s obojim mam velmi dobre zkusenosti
Vyzkousej, svez se a uvidis.
Jinak C2 VTS lita slusne, jedno na slickach v Brne litalo na volnych a celkem jsem koukal cot o v zatackach vykouzli
O francouzich se taky rikaji ruzne veci stejne tak jako "Fordem tam, vlakem zpatky"... Neni to pravda, s obojim mam velmi dobre zkusenosti
Vyzkousej, svez se a uvidis.
Jinak C2 VTS lita slusne, jedno na slickach v Brne litalo na volnych a celkem jsem koukal cot o v zatackach vykouzli
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Tak třeba zrovna jmenovaný Moucha, kouzlil na okruhu i s Yarisem
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time