Vyber sport auta do 550tkc

Poraďte a nechte si poradit s výběrem nového vozu.
Odpovědět
piriformis
Autoškolák

Re: Vyber sport auta do 550tkc

Příspěvek od piriformis »

Vette nejsou zas tak drahy :

http://www.sportovnivozy.cz/59665-chevr ... upeno-v-cr

ale jako okruhovy auto imho nevhodny
jarka
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jarka »

míra: Stačí když si člověk správně zvolí priority a tu 130i se sériovým motorem opravdu pokrátí. Pak i ta M3 nebude soupeř ani v přímce. Jen se holt musí obětovat maximálka.

Nechtěl jsem sem psát svůj tajný tip, ale co - idiotů co by chtěli takový krám v čechách moc není :) : http://www.mksportscars.com/, když už se dneska dá přihlasit auto s volantem na pravo, tak je to velmi pěkná věcička, co člověka snad finančně nesežere a schválně si zkuste najít na youtube videa, jak Indy prohání GT3 :) . Třeba tahle vypadá extra skvěle: http://www.caricle.co.uk/detail/Used-20 ... xxTPm.html.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017). :D
MadJoe
Řidič začátečník

Příspěvek od MadJoe »

piriformis píše:Vette nejsou zas tak drahy :

http://www.sportovnivozy.cz/59665-chevr ... upeno-v-cr

ale jako okruhovy auto imho nevhodny
Zrovna konkretne tato ma papiry z jineho auta a par dalsich problemu... Hezky kousek pod 700 nejde....
Okruhove auto nevhodne? Nesouhlasim. Relativne levne upravy/opravy a potencial je ohromny.... Spoustu kamaradu kolem me takoveto auta jezdi...

Ja mel taky Vette, starsi C5 poladenou a litalo to pekelne, a nejen rovne... :-)

Jarka > sakra to neznam, to vypada dobre :-) idiotu mozna nejen v cechach moc neni, ale rad vidim, ze je tady taky nekdo podobny magor... :-D jen v dobrem :)
mmira
Moderátor

Příspěvek od mmira »

MadJoe píše:130i s M3 motorem, noooo, ted uz to zacina znit hooodne dobre :-)))
Mmiro nechces se zbavit Tve M3? :-)
toz ja bych prodal, ale odhaduju, ze mi nikdo neda tolik, kolik bych si predstavoval :-).
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
MadJoe
Řidič začátečník

Příspěvek od MadJoe »

Mmira > to nikdy nikdo, ale to vis....:)
Do me posledni Imprezy jsem dal skoro 1M jen na upravach a sla pryc za tretinu.... :-)
jarka
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jarka »

A to dokonce byla jedna v čechách k mání, byl jsem jí i okouknout. Měla levostraný řízení a taky motor z hayabusy. Staví to pán s klukem co dělají v anglii a říkaly, že jsou i schopný to přihlásit na českou spz. Jediný co se mi na ní nezamlouvalo tak bylo elektronický řazení, místo mechanický sekvence. Jinak ale postavená byla docela poctivě (samo furt to je kit car). A taky byla v bílý - nádherná. Když se ale člověk smíří s pravostraným řízením (což se asi pro okruhy dá vydržet :) ), tak se to dá dovézt z anglie už hotový (i s klecí) za velmi pěkný peníz. Jo idiotů není nikdy dost :D .
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017). :D
MadJoe
Řidič začátečník

Příspěvek od MadJoe »

Na okruzich se RHD da prezit, jen v provozu vzdy jezdit s nekym, at rika zda muzes predjet, nebo ne :-D
Jen aby clovek u toho kit caru vice neservisoval, nez jezdil :)
jarka
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jarka »

MadJoe píše:Jen aby clovek u toho kit caru vice neservisoval, nez jezdil
To mě taky zatím drží zpátky, ale když jsou holt omezený finance, tak se prostě musí jít trochu do rizika. Mechanicky je to postavený na sieře, tak snad to nebude úplný průser a pak už jen aby vydržel motor s převodovkou. Nic dalšího už tam moc není - to je zas výhoda, nejsou tam složitý kurvítka...
MadJoe
Řidič začátečník

Příspěvek od MadJoe »

Mas pravdu, mechanika, bez zbytecne elektriky... A kdyz se to posere, motor z Hayabusy sezenes za par susni :-)
Ale mel bych se vratit zpatky na zem, chci to auto i obcas pouzit mimo okruhy, sakra :-D
jarka
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jarka »

MadJoe píše:chci to auto i obcas pouzit mimo okruhy, sakra :-D
To už mě pustilo, na okresce jsem stejně furt zesranej, že někde někoho potkám tak se držím pěkně při zemi a jezdím jen na pohodu s velkou rezervou.
Odpovědět