GPS z principu při akceleraci/deceleraci ukazuje nesmysly. Takže podle něj lze zjistit chybu tachometru jen při ustálené rychlosti, případně lze zjistit chybu tachometru podle mezníků na dálnici.
Odečítat zrychlení z videa podle tachometru je pitomost.
Nové auto - Mazda 3 nebo Seat Leon ST
Re: Nové auto - Mazda 3 nebo Seat Leon ST
Honza: tak ja nevim jestli jsem hotentot ja nebo vy. Kdyby jste si precetli tohle vlakno, tak by ste vedeli, ze mi vlastne neslo vubec o cas, ale pouze o porovnani zrychleni. Je mi uplne jedno za kolik sekund to doopravdy je, ale kdyz vidite na videu, ze jedno to ma za cca 24s a druha za dvojnasobek ( casy jsem uvedl jenom pro lepsi znazornovaci hodnotu ), tak je to velky rozdil a neni treba resit gps, odchylku tachometru nebo cokoliv jineho pri takovem rozdilu.
marbo: tak ted nevim jestli si delas prdel nebo to fakt myslis vazne?
http://www.automobile-catalog.com/make/ ... /2014.html
Jestli to tam dokazes najit,tak ta A4 2.0 TFSI ma 165 KW a porad zdaleka nema ne tvuj seat 1.8 TSI 132 KW. Asi hmotnost...
Jestli to tam dokazes najit,tak ta A4 2.0 TFSI ma 165 KW a porad zdaleka nema ne tvuj seat 1.8 TSI 132 KW. Asi hmotnost...
Pokud sis to cetl, tak to jsou pocitacove simulace jak si mysli, ze by to mohlo byt takze tady jenom postujes nesmysly. Tak se podivej na Golfa GTI nebo Octavia RS tsi za kolik to maji, jestli ti to bude sedet do tvych simulaci...