Jake vybrat "GT" pro 4

Poraďte a nechte si poradit s výběrem nového vozu.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Re: Jake vybrat "GT" pro 4

Příspěvek od řidičBOB »

já bych A5 nechtěl kvůli prostoru, ale hlavně ne kvůli bezrámovým oknům... Při vyšších rychlostech to netěsní a v zimě se občas stane, že dveře nejdou otevřít, protože po odemčení nesjede okno, jelikož přimrzlo.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
HondaMan
Letec

Příspěvek od HondaMan »

První co mě napadlo je Honda Legend, ale ta bude dost pod cenový limit :-D
Je to velké, pohodlné a uvnitř velmi tiché auto. Myslím že stojí za vyzkoušení ;)
Nebo Lexus GS.
2.9T RWD
oxik
Letec

Příspěvek od oxik »

E65 v rozumne motorizaci treba 745i za tu cenu by byla top vybava..nebo treba 760iL :)
pripadne jestli za tu cenu bys sehnal i F01/02..ale tam jedine naftu-bohuzel
jergusd
Spolujezdec

Příspěvek od jergusd »

Mercedes CLS je skvelé
Jelass
Řidič začátečník

Příspěvek od Jelass »

racer píše:Tak z amerik je na světě Dodge Charger, a pak mě napadá Jaguar XF?
Charger za ty peníze bude i fl verze s 3.6L Pentastar a to by mohlo spolehlivě splnit požadavky, když nevadil Mustang.
Mondeo 2004 Turnier 2.0i
p.: Dodge Grand Caravan SE 3.3V6 FFV 2008
vaard3n
Spolujezdec

Příspěvek od vaard3n »

Tak do A5 se dozadu pohodlně nevejdu, je to prostě malé, a ty okna jsou asi pravda, uz jsem to slysel, ze to v zime dela potize, takze tim pada i A7.

Vzhledem k tomu, ze aktualne mne laka si prohlidnout toho Lexuse GS, tak bych se chtel zeptat, zda ma nekdo zkusenosti s pohonem zadni napravy v kombinaci s automatem v zime? Pohybuji se na snehu celkem casto - staci k tomu dobre zimaky, nebo je to loterie?

Dalsi moznosti je trochu pritlacit ci pockat a jit do druhe generace CLS, ktere povazuji za skutecny skvost a Mercedes za velmi spolehlive a pohodlne vozy - kolega mne zkousi zlomit, ze kdo MB jednou mel, uz jinde nekoupi, a mne to opravdu laka.

Honda Legend je pomerne stara (co jsem koukal na bazary), bal bych se koupi takto ojeteho vozu asi, skoda, ze nema nastupce... Stejne tak Citroen C6 a Peugeot 607, tahle trida aut v posledni dobe nejak zmizela, ne?

Jeste mne ted napadl Chevrolet Malibu - nejake zkusenosti, nebo 300C po faceliftu?
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

fčíl sem ve městě potka trojzubec quattroporte - imho ideální GT pro 4, akoráth asi ne v limitu $$$
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
vaard3n
Spolujezdec

Příspěvek od vaard3n »

Tak trochu k překvapení mne samotného je z toho nakonec roční Passat B7 2.0 TSi s DSG: pohodlné a tiché to je, dozadu se taky vejdu... Představoval jsem si něco exotičtějšího původně, ale designově se mi to líbí, spolehlivé to snad bude, a ta obyčejnost možná není vždy ku škodě. Takže díky za rady!
cajoch
Autoškolák

Příspěvek od cajoch »

jen na okraj, jel jsi s nějakou moderní zadokolkou? to je kamaráde udělaný tak aby s tím mohli jezdit i švýcarský zubaři do práce a ti nevědí o autě ani kterou má poháněnou nápravu....s moderní zadokolkou s vyspělým ESP může jet cvičená opice, pokud nedáš na ledu v zatáčce plnej, tak se nestane nic...jiná věc je že s váhou 50:50 a zadním náhonem nevyjedeš na sněhu to co předokolka...ale závbava je to větší, to mi věř!
Odpovědět