Auto na 3 měsíce
Auto na 3 měsíce
Ahoj, právě jsem si objednal nové auto na operativní leasing, bohužel bude "hotové" až za 2-3 měsíce. Do té doby bych rád v něčem jezdil. V rodině nikdo auto nazbyt nemá, jsem ochoten platit cca 5000 měsíčně za takovéto "půjčené" auto - nemáte nápad, kde a jak takové auto sehnat?
Autopůjčovny jsou dost drahé, Autonapul.org mi přijde taky poměrně drahé.
Díky za tipy. Dodám, že jsem z Brna, kdyby měl někdo konkrétní návrh
Autopůjčovny jsou dost drahé, Autonapul.org mi přijde taky poměrně drahé.
Díky za tipy. Dodám, že jsem z Brna, kdyby měl někdo konkrétní návrh
Naposledy upravil(a) LukeNov dne čtv 31 črc 06:50, celkem upraveno 2 x.
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Re: Auto na 3 měsíce
Napada ma moznost kupit nieco za 15tisic, odjazdit to a pak dej se vule bozi...mozno sa to este preda...
Alebo kupit nieco co po troch mesiacoch nestrati na hodnote viac ako 15tisic...
Alebo kupit nieco co po troch mesiacoch nestrati na hodnote viac ako 15tisic...
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Kup si feldu za 10 000Kč (musí mít zaplacené EKO). Za 3 měsíce ji nech sešrotovat (nebo zas prodej). Vyjde tě to celkem na 13 800Kč.
Nebo se domluv s dealerem, který ti to auto nechává vyrábět. Pokud se nepletu, tak ti můžou pronajmout/zapůjčit reklamní vůz.
Nebo se domluv s dealerem, který ti to auto nechává vyrábět. Pokud se nepletu, tak ti můžou pronajmout/zapůjčit reklamní vůz.
Bob: Kde vidíš reklamu? Myslíš ten link?
Ty jo.. tak to jsem netušil, že tady čekáte jen na to, až někdo dá link a hned ho sepsujete za to, že je to reklama Můj cíl byl pro referenci vám dát odkaz, abystse to nemuseli googlovat. Dobře, dám link pryč, abych nevypadal, že jsem zaplacený. Mimochodem, když jsem řekl, že to je drahé, pořád si myslíte, že to je reklama? Jde mi hlava kolem - ano, sám se živím mimojiné linkbuildingem a vím, co to je reklama v tomto smyslu, ale v negativním světle bych ji nikdy nedělal, to je pouze ku škodě. Pokud ale máte filtr jen na to, když někdo někde dá odkaz, pak to je těžké
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
já nemám nikde žádný filtr... Zde jsem běžný uživatel, jako ty. Každý gramotný člověk umí používat Google a za pár vteřin tam najde cokoliv, když ví, co hledat.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Ano, ale jelikož se ptám já, tak to chci ostatním usnadnit co nejvíc. Jeden klik je rychlejší než nové okno, napsat termín a hledat. Chtěl jsem usnadnit všem, co jsou ochotni mi poradit, práci. Docela mě překvapilo, že to hned vyzní jako reklama
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
jestli se živíš linkbuildingem, tak dobře víš, co děláš...nevím, proč se ještě tváříš ukřivděně.
To samé, co v tomto vlákně, jsi udělal i v tom tvém druhém, kde tě dokonce mmira upozornil, abys to nepostoval reklamní odkazy.
To samé, co v tomto vlákně, jsi udělal i v tom tvém druhém, kde tě dokonce mmira upozornil, abys to nepostoval reklamní odkazy.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time