Seat Leon 1.8 TSI DSG vs Skoda Octavia RS 2.0 TSI
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Seat Leon 1.8 TSI DSG vs Skoda Octavia RS 2.0 TSI
to je jejich starost, jak si to udělají Tebe zajímá výsledek - čili dejme tomu 12% na Shade.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Před 3 týdny jsem objednával novou cupru 280. Obvolal i objel spoustu prodejců, abych se dostal na co nej cenu. Ze zkušenosti můžu říct, že nejvíce Ti dají 8% na soukromou osobu, na firmu je to potom 11%. Také sem bral na soukromou osobu takže 8 je max. Zkoušel sem i těch 9%, ale oba dva řekli, že mi na rovinu 9 prostě nedají. Ať si to koupím jinde. Těch 8 jde dostat v Pyramida Průhonice a nebo SAZ Evžen Myslivec Louny.
Dekuju Vsem za odpovedi a tipy. Napisu potom co jsem objednal
Dneska sem si objednal Seat Leon ST 1.8 TSI DSG. Auto bych mel dostat do 16 tydnu a jestli si potom vzpomenu, tak pridam i fotku
aj s FR Dynamic packetom?
Inač hneď po kúpe odporúčam nechať vytlmiť dvere, to je vyslovene slabina Leonu, čo sa týka akustiky, ostatné časti sú dobre odhlučnené, vytlmenie dverí je relatívne lacná záležitosť a velmim výrazne zlepší zvukový komfort.
Inač hneď po kúpe odporúčam nechať vytlmiť dvere, to je vyslovene slabina Leonu, čo sa týka akustiky, ostatné časti sú dobre odhlučnené, vytlmenie dverí je relatívne lacná záležitosť a velmim výrazne zlepší zvukový komfort.
2K13 Seat Leon 1.8 TSI DSG + KW DCC
2K11 Seat Ibiza Bocanegra 2.0 TDI
2K6 VW Touareg V10 TDI
2K8 Škoda Fabia 1.4 MPI
2K6 VW Touareg V10 TDI
2K8 Škoda Fabia 1.4 MPI
Musel sem kouknout na seat.sk abych vedel co to je FR dynamic pack . Jj i s DCC podvozkem
S vytlumenim se uvidi
S vytlumenim se uvidi
Já mám aktuálně objednanou O3 RS (GTI je super, ale bude potřeba větší kufr, ale GTI zůstane přítelkyni:-), není to úplný ideál, ale asi nejlepší za danou cenu. Ten Seat jsem nezkoušel, ale rozdíl nebude jenom v motoru, skoro bych si tipnul, že oktávka bude mít větší a odolnější brzdy a dost možná některé podvozkové komponenty budou taky trošku odolnější.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
hlavně ten interiér v Leonu (je to sice věc vkusu) je bohužel pořád z roku dva...proti O3
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Hej, interiér je vec vkusu, o kúsok krajší asi v Octávii je, ale v Leone je viac ergonomický - žiadne tlačítka za radiacou pákou, lepšie umiestnený displej + zachovanie ventilácie na správnom mieste. čo sa týka mateirálov, všetky plasty okrem stĺpikov, stredového panelu a zadných dverí sú mäkké rovnako ako v Octavii.
312mm brzdy sú pri 1.8 TSI zhodné ako v Octavii RS, akurát nie sú na červeno natreté. Podvozkové časti sú zdielané v rámci koncernu, takže odolnejšie nebudú + Leon môže mať adaptívne tlmiče.
312mm brzdy sú pri 1.8 TSI zhodné ako v Octavii RS, akurát nie sú na červeno natreté. Podvozkové časti sú zdielané v rámci koncernu, takže odolnejšie nebudú + Leon môže mať adaptívne tlmiče.
2K13 Seat Leon 1.8 TSI DSG + KW DCC
2K6 VW Touareg V10 TDI
2K8 Škoda Fabia 1.4 MPI
2K6 VW Touareg V10 TDI
2K8 Škoda Fabia 1.4 MPI
Tak me prodejce prijemne prekvapil a dneska je den D... Ach jo uz par dni nemuzu poradne spat