Dilema !!!
Re: Dilema !!!
Neznám německý ceník, ale oktávky mi přijdou brutálně předražený, za výbavu kterou nabízí. Jedinou vyjímkou je právě verze RS. Takže pokud se smíříš s podle mě trochu prvoplánovitým "sportovním" exteriérem, takkdyž Oktávku, tak jedině RS.
Alternativa jak už bylo napsáno Golf (stejně nový jako oktávka). Pokud nepotřebuješ praktičnosti, tak CC. Nebo výprodejový Passat. Nebo v nejhorším případe ten superb. Mě u něj vadí, že je tak hrozně úzký uvnitř.
V Passatu a CC můžeš mít silnější TDI + 4Motion + DSG, pokud se nepletu.
Alternativa jak už bylo napsáno Golf (stejně nový jako oktávka). Pokud nepotřebuješ praktičnosti, tak CC. Nebo výprodejový Passat. Nebo v nejhorším případe ten superb. Mě u něj vadí, že je tak hrozně úzký uvnitř.
No prave , ze to mam prolezle vrchem spodem a za ty prachy s tema pozadavkama jsou pouze dve varianty Octavka, nebo Superb.x2005 píše:Neznám německý ceník, ale oktávky mi přijdou brutálně předražený, za výbavu kterou nabízí. Jedinou vyjímkou je právě verze RS. Takže pokud se smíříš s podle mě trochu prvoplánovitým "sportovním" exteriérem, takkdyž Oktávku, tak jedině RS.
1. Octavka elegance - vyhovuje, jen ma vzadu kliku
2. Octavka RS - na me moc "vytunena" a 1/2 roku dodani. Jinak vyhovuje.
3. Superb - pokud tam bude vse co chci, tak mi nezbude na xenony. Na rozsid od Octavky muzu zapomenout na vsechnu"moderni" vybavu ( ACC, atd.)
Takze rozhodnuti je vcelku snadne : Octavka, nebo Octavka:o)
Dik za typ.....dival jsem se, ale je to drahy, celkem maly a ty ctyri kruhy vepredu maji hodnotu takovou jak u Skodovky topeni a xenony Jinak je to celkem moc hezke auto... Jak rikam za ty prachy to bude proti Skode" holatko".retron píše:A co A3 sedan?
změkčilý a ještě k tomu mlaďoch....Valmonte píše:Holt, jak rikam, kazdy jsme nejaky....me je 43 a tyhle sadomaso choutky uz me nejakou dobu neberou. S vekem jsem dospel k nazoru, ze auto je tu pro me a ne ja pro nej:o) To ale neznamena, ze Neuznavam Tvuj nazor... Dik za nejpavproch píše:fuj, změkčilci!
ňa by ježdění autem v zimě bez škrabání, zmrzlých pracek a zmrzlé prdele vážně nebavilo.... a to myslím vážně...
jasně, každý máme jiné priority a úchylky (někdo vdolky někdo holky a já su halt na tu studenější část roku, a to i přesto, že s 50-tkou téměř na krku je mi čímdáltímvíc zima ...)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
zamna Octa RS
tie ceny vyslovene smeruju ludi k RS (vsak obyc elegance sa da tusim napraskat este drahsie ako RS)
tie ceny vyslovene smeruju ludi k RS (vsak obyc elegance sa da tusim napraskat este drahsie ako RS)
Krasnej příklad toho jak koncern nabízí auta které vyloženě padnou tomu kdo je buď nechce řešit a nebo nemusí řešit (snimi nejezdí).
Člověk chce utratit 30t.E a dostane za to buď auto s nějakým kusem artefaktu místo zadní nápravy a nebo vytuzenou oktu.
A jinak k tomu superbu to jako ze se da koupit bez klimy?
Mozna v nemecku bude alfa doprodavat skladovky 159. Tam by ses vesel se vsim uplne krasne. Navic to je skoro nemecke bo vsechno co se na tom aute posralo bylo od opla
Člověk chce utratit 30t.E a dostane za to buď auto s nějakým kusem artefaktu místo zadní nápravy a nebo vytuzenou oktu.
A jinak k tomu superbu to jako ze se da koupit bez klimy?
Mozna v nemecku bude alfa doprodavat skladovky 159. Tam by ses vesel se vsim uplne krasne. Navic to je skoro nemecke bo vsechno co se na tom aute posralo bylo od opla
AR166V6, F850 Special
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
to asi tezko kdyz nesplnuji Euro 6 to je radsi sesrotuji jako par let predem dve ste Brer
brery sou drb.
A 159 se dala koupit jeste pred pul rokem (shodou okolnosti znam cloveka co koupil v cr posledni skladovku za cenu okolo 600t.). Navic dvoulitr JTDm2 E6 samozrejmne ma a daval se do 159 poface..
A 159 se dala koupit jeste pred pul rokem (shodou okolnosti znam cloveka co koupil v cr posledni skladovku za cenu okolo 600t.). Navic dvoulitr JTDm2 E6 samozrejmne ma a daval se do 159 poface..
AR166V6, F850 Special
Tak to ja znam jenom jedinou vec, kterou skutecne nenavidim.....a to je zima. Teda kecam jeste vic mi vadi zima a vitr auto musi mit vyhrivane sitzny, nezavisly topeni a vyhrivane predni okno.... To ze proste zaklad. Musi to byt takovy pojizdny grilpavproch píše:změkčilý a ještě k tomu mlaďoch....Valmonte píše:Holt, jak rikam, kazdy jsme nejaky....me je 43 a tyhle sadomaso choutky uz me nejakou dobu neberou. S vekem jsem dospel k nazoru, ze auto je tu pro me a ne ja pro nej:o) To ale neznamena, ze Neuznavam Tvuj nazor... Dik za nejpavproch píše:fuj, změkčilci!
ňa by ježdění autem v zimě bez škrabání, zmrzlých pracek a zmrzlé prdele vážně nebavilo.... a to myslím vážně...
jasně, každý máme jiné priority a úchylky (někdo vdolky někdo holky a já su halt na tu studenější část roku, a to i přesto, že s 50-tkou téměř na krku je mi čímdáltímvíc zima ...)