nákup fábie
Re: nákup fábie
Tohle je tak klasický podvod, že jsem myslel, že na to už nikdo neskočí. Nejlevnější Fabii RS jsem na Tipcars našel za 108 tis. Kč. Tihle lidé si nechají poslat zálohu nebo celou částku, nejčastěji přes Western Union nebo podobnou službu a už se nikdy neozvou. Zkuste strýčka Google, například tohle: http://auto.idnes.cz/podvod-s-ojetymi-a ... jetiny_fdv je první výsledek hledání hesla podvod auto anglie.
Nejdřív Pionýr, pak Favorit, Fabia, Focus, Superb, Kodiaq a teď Octavia se Superbem. Ale Pionýr mi pořád zůstal...
o auta se moc nezajímám. potřebuju ho, jezdím s ním, ale tím to pro mě končí. takže sá nákup a výběr auta vůbec neužívám, je to pro mě horor...obávám se toho, že si vyberu auto, který je po havárii, protože to nepoznám.
Tak tenhle mail mi přišel kdysi taky
Ono zase ne každý auto po havárii je na odpis a nebezpečný..záleží jaká to byla havárka
Ono zase ne každý auto po havárii je na odpis a nebezpečný..záleží jaká to byla havárka
https://www.youtube.com/watch?v=i6iSAwLsApM
Moje kolo s Imprezou
Moje kolo s Imprezou
vážně?
havárií nemyslím ťukanec při couvání, ale třeba čelní, boční nárazy, po kterých se musí na autě půlka věcí vyměnit a který mají pak vliv na další budoucí stav auta. tím, že si sám na autě nic nevyměním potřebuju auto, které bude potřebovat co nejmenší servis, aby mě to nezruinovalo
havárií nemyslím ťukanec při couvání, ale třeba čelní, boční nárazy, po kterých se musí na autě půlka věcí vyměnit a který mají pak vliv na další budoucí stav auta. tím, že si sám na autě nic nevyměním potřebuju auto, které bude potřebovat co nejmenší servis, aby mě to nezruinovalo
napiš částku... každopoádně když autům nerozumíš, doporučuji ti zaplatit si automechanika, aby s tebou auto vybral. u každý ojetiny jsou investice na začátku , ale abys je snížil, tak nekupuj hned první, co uvidíš a nech si poradit, auto kontroluj podle VIN kódu. vyhýbej se podezřele levným kusům - jako byl ten, co ti nabízeli, vždycky je v tom nějakej háček. a taky podezřele nízkým kilometrům.