Pomoc při výběru auta do 120K
Pomoc při výběru auta do 120K
Dobrý den. Chtěl bych se na Vás obrátit s prosbou či doporučením, které auto bych si měl koupit. Je mi 19, takže se jedná o mé první auto, nepotřebuji nutně nějaké limuzíny, či combi. Lehkému tuningu se nebráním. Jde mi o to, abych auto dokázal uživit, aby si nebralo 10/100 a nemělo příliš drahé náhradní díly. Můj rozpočet je 120 tis. Už jsem prohledal opravdu spoustu internetových stránek s nabídkou ojetých aut a pořád si ne a ne vybrat. Prosím o nějaké rady, nebo přímo konkrétní inzeráty. Děkuji. Zdeněk.
Re: Pomoc při výběru auta do 120K
třebna focuse 1,6 - spotřeba kolem 6 l; nebo fabii II...na trhu jich je spousta. stačí si vybrat nějaký nevylítaný a dobře opečovávaný kousek. hlavně nebuď hrrrr a před nákupem zajeď do servisu a prověř podle vinu jestli není bourané a stočené. a pozor na kupní smlouvu.
Děkuji za cenné rady a jaký byste měl názor na takového Leona 1.6?
Dost nudná volba na 19 letého kluka.
Co třeba 307 CC po FL? Za 120 bych ji pustil
Co třeba 307 CC po FL? Za 120 bych ji pustil
2.9T RWD
Já se u té 307 bojim, že se do něj nevejdu když mam 192 cm.
Kdyby jsi měl 202, tak neřeknu, ale se 192 cm by při normální tělesné konstituci neměl být problém. Za Tebe si sice nikdo nesedne, ale to v těchto autech nikdo ani nepředpokládá.
2.9T RWD
Kromě toho Peugeota, mohl byste mi doporučit nějaké další živější auto, než je ten Leon?
Zdravím, jsem v podobné situaci, ale pomrkávám po Alfách. Nepotřebuju nic velkého, takže bych asi volil 147, jezdím ale střídavě jak dálnici - 1-2x týdně tak i po městě takže nevím, jestli by bylo lepší 1.9 JTD nebo 1.6 T.S. - tu jsem viděl i v plynu. Mám rozpočet kolem 100tkč, něco míň něco víc. potřeboval bych doporučení ohledně výběru, možná i rozmluvení, jestli to není špatná volba, jsem nováček, ještě jsem žádné auto nekupoval takže se moc nevyznám. hlavně aby to moc nežralo a aby to trochu jelo, když na to šlápnu díky za každou reakci!
M.
M.
Kolik km ročně najezdíš? (benzín x nafta)ziki píše:Dobrý den. Chtěl bych se na Vás obrátit s prosbou či doporučením, které auto bych si měl koupit. Je mi 19, takže se jedná o mé první auto, nepotřebuji nutně nějaké limuzíny, či combi. Lehkému tuningu se nebráním. Jde mi o to, abych auto dokázal uživit, aby si nebralo 10/100 a nemělo příliš drahé náhradní díly. Můj rozpočet je 120 tis. Už jsem prohledal opravdu spoustu internetových stránek s nabídkou ojetých aut a pořád si ne a ne vybrat. Prosím o nějaké rady, nebo přímo konkrétní inzeráty. Děkuji. Zdeněk.
Manuál či automat?
Zdravím, pokud nepotřebujete velké auto a zároveň pokukujete po alfách, zkuste se podívat i po modelu GT. Je to zjednodušeně řečeno 147ka v jiném kabátku. S Vaším kapitálem už by se dala sehnat v pěkném stavu. Jen u tohoto modelu odpadává benzínová 1,6. Stejně bych volil 1,9 ta totiž splňuje i podmínku "aby to trochu jelo"Mája píše:Zdravím, jsem v podobné situaci, ale pomrkávám po Alfách. Nepotřebuju nic velkého, takže bych asi volil 147, jezdím ale střídavě jak dálnici - 1-2x týdně tak i po městě takže nevím, jestli by bylo lepší 1.9 JTD nebo 1.6 T.S. - tu jsem viděl i v plynu. Mám rozpočet kolem 100tkč, něco míň něco víc. potřeboval bych doporučení ohledně výběru, možná i rozmluvení, jestli to není špatná volba, jsem nováček, ještě jsem žádné auto nekupoval takže se moc nevyznám. hlavně aby to moc nežralo a aby to trochu jelo, když na to šlápnu díky za každou reakci!
M.