Lagunu z dovozu?

Poraďte a nechte si poradit s výběrem nového vozu.
Jenyk
Mistr volantu

Re: Lagunu z dovozu?

Příspěvek od Jenyk »

T612 píše:anemulím o reklamaci.
Klidně si anemul dál, my si raději budeme kupovat auta :D .
Ken Kesey: "To Vic Lovell for telling me that dragons don't exist, and then leading me to their lair."
T612
Adept autoškoly

Příspěvek od T612 »

Jenyk píše:
T612 píše:anemulím o reklamaci.
Klidně si anemul dál, my si raději budeme kupovat auta :D .
:ymblushing: ok stane se.
kupujte. ale řada lidí mluví o tom, že by si ze zahraničí koupilo jenom prověřené a nestočené auto do 2-4let stáří. a přesto se tahá řada daleko starších ojetin v příšerném stavu. a to, že stáčení není dávno jenom český problém, ale že to trápí i němce je prostě fakt. spousta lidí si přiveze stočené auto nebo bouračku protože věří v poctivost německého trhu, ale tak už to bohužel dávno není...
GeneHawkins
Letec

Příspěvek od GeneHawkins »

Furt se to nedá srovnat s Českem.
pomeranc
Spolujezdec

Příspěvek od pomeranc »

ok, ale v čr si můžeš auto prověřit. dovoz si zkontroluješ těžko. velký % aut se navíc prodá až po registraci a jak všichni v evropě vědí, v čr jde přihlásit skoro všechno. osobně jsem se spálil s dovozem a od tý doby už jsem koupil 2 český auta. před nákupem - servis, mechanik, kontrola podle vinu, takže auto vybírám dost dlouho :ymblushing: ale zatím se to vyplácí...
GeneHawkins
Letec

Příspěvek od GeneHawkins »

pomeranc píše:ok, ale v čr si můžeš auto prověřit. dovoz si zkontroluješ těžko.
A to jako proč ne?
Jenyk
Mistr volantu

Příspěvek od Jenyk »

pomeranc píše:v čr si můžeš auto prověřit. dovoz si zkontroluješ těžko
Zcela naopak. Podle mých zkušeností se o autech nabízených tady lze dozvědět velmi málo, reporty Cebia existují, ale jsou prázdné. Spolehlivě ověřit historii aut z říše problém nebyl. Posledních deset let jsem do bazaru v Čechách nepáchl a s auty nemám pokud jde o stav a historii a stav žádný problém.
Ken Kesey: "To Vic Lovell for telling me that dragons don't exist, and then leading me to their lair."
TTomáš
Adept autoškoly

Příspěvek od TTomáš »

vidím problém v tom, že stáčení je braný jen v souvislosti s českejma autama. a dost lidí pak spolíhá na nákup dovozu a aniž by se bál stáčení. osobně mám blbou zkušenost z dovozem, kdy se mi do půl roku vysypalo turbo, vodní pumpa, vstřikovací čerpadlo...pak už jsem pořídil jenom auto z čech a takový, o kterým jsem měl hodně info od cebie. do autě, o kterým nic nevim, už bych nešel...
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

furt sa tady zmiňuje cébia.... imho to je papír vhodný akoráth tak na utření si prtele...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
TTomáš
Adept autoškoly

Příspěvek od TTomáš »

tak si vem kolik lidí má auto a kolik se v autech a v nákupu vyzná. všichni nejsou takový odborníci jako ty a stočený km nebo bouračku prostě nepoznaj. rádi zaplatěj mechanikovi za prohlídku a za kontrolu historie a km.
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

report cebia má zásadní nedostatek - pracuje POUZE s daty, která někdo někde navstupoval... což nemusí mít (v 99% případů ani nemá) nic společného se skutečným stavem auta (v dobrém i špatném toho slova významu)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Odpovědět