Klidně si anemul dál, my si raději budeme kupovat auta .T612 píše:anemulím o reklamaci.
Lagunu z dovozu?
Re: Lagunu z dovozu?
Ken Kesey: "To Vic Lovell for telling me that dragons don't exist, and then leading me to their lair."
ok stane se.Jenyk píše:Klidně si anemul dál, my si raději budeme kupovat auta .T612 píše:anemulím o reklamaci.
kupujte. ale řada lidí mluví o tom, že by si ze zahraničí koupilo jenom prověřené a nestočené auto do 2-4let stáří. a přesto se tahá řada daleko starších ojetin v příšerném stavu. a to, že stáčení není dávno jenom český problém, ale že to trápí i němce je prostě fakt. spousta lidí si přiveze stočené auto nebo bouračku protože věří v poctivost německého trhu, ale tak už to bohužel dávno není...
- GeneHawkins
- Letec
Furt se to nedá srovnat s Českem.
ok, ale v čr si můžeš auto prověřit. dovoz si zkontroluješ těžko. velký % aut se navíc prodá až po registraci a jak všichni v evropě vědí, v čr jde přihlásit skoro všechno. osobně jsem se spálil s dovozem a od tý doby už jsem koupil 2 český auta. před nákupem - servis, mechanik, kontrola podle vinu, takže auto vybírám dost dlouho ale zatím se to vyplácí...
- GeneHawkins
- Letec
A to jako proč ne?pomeranc píše:ok, ale v čr si můžeš auto prověřit. dovoz si zkontroluješ těžko.
Zcela naopak. Podle mých zkušeností se o autech nabízených tady lze dozvědět velmi málo, reporty Cebia existují, ale jsou prázdné. Spolehlivě ověřit historii aut z říše problém nebyl. Posledních deset let jsem do bazaru v Čechách nepáchl a s auty nemám pokud jde o stav a historii a stav žádný problém.pomeranc píše:v čr si můžeš auto prověřit. dovoz si zkontroluješ těžko
Ken Kesey: "To Vic Lovell for telling me that dragons don't exist, and then leading me to their lair."
vidím problém v tom, že stáčení je braný jen v souvislosti s českejma autama. a dost lidí pak spolíhá na nákup dovozu a aniž by se bál stáčení. osobně mám blbou zkušenost z dovozem, kdy se mi do půl roku vysypalo turbo, vodní pumpa, vstřikovací čerpadlo...pak už jsem pořídil jenom auto z čech a takový, o kterým jsem měl hodně info od cebie. do autě, o kterým nic nevim, už bych nešel...
furt sa tady zmiňuje cébia.... imho to je papír vhodný akoráth tak na utření si prtele...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
tak si vem kolik lidí má auto a kolik se v autech a v nákupu vyzná. všichni nejsou takový odborníci jako ty a stočený km nebo bouračku prostě nepoznaj. rádi zaplatěj mechanikovi za prohlídku a za kontrolu historie a km.
report cebia má zásadní nedostatek - pracuje POUZE s daty, která někdo někde navstupoval... což nemusí mít (v 99% případů ani nemá) nic společného se skutečným stavem auta (v dobrém i špatném toho slova významu)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.