Maximálně pohodlné a bezpečné auto
Re: Maximálně pohodlné a bezpečné auto
multivan, nebo spise caravelle se porad chova jako dodavka. zminene viano je daleko blize osobaku.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Jste hrozně hodní, děkuji za doporučení. My opravdu potřebujeme hodně velké auto, protože potřeby na zavazadlový prostor jsou nemalé a na místě spolujezdce by mělo být hodně místa. Takže myslíte zkusit Lanciu Voyager, Ford S Max/Galaxy a Mercedes? Volvo nevím, nebylo tak prostorné, jak bychom si představovali, ale zkoušeli jsme jenom jedno auto patřící našim známým. Nechci manžela tahat po větším množství obchodů, dost se stydí před lidmi zkoušet, jak se mu tam sedí, tak bych to raději minimalizovala na co nejnižší počet aut. Mužská hrdost je věc
Zašupovací dveře mě docela zaujaly, ale ty jsou jenom vzadu? Manželovi se poslední dobou dělá vzadu v autě špatně, takže tam bych ho pokud možno neusazovala.
Moc se omlouvám, ale zapomněla jsem ještě dodat, že upřednosťnujeme "nepříliš vysoké" auto, nebo jak to mám nazvat. Prostě tak, aby se v nich člověk na vozíčku dokázal zapřít jednou funkčnější rukou (levou) za sedadlo a já mu mohla dotáhnout dovnitř zbytek těla. Celého jej prostě neunesu, takže je to nutnost. Zatím jsme neměli problém, ale kdyby náhodou... nemám představu, jak jsou ta auta vysoká.
Zašupovací dveře mě docela zaujaly, ale ty jsou jenom vzadu? Manželovi se poslední dobou dělá vzadu v autě špatně, takže tam bych ho pokud možno neusazovala.
Moc se omlouvám, ale zapomněla jsem ještě dodat, že upřednosťnujeme "nepříliš vysoké" auto, nebo jak to mám nazvat. Prostě tak, aby se v nich člověk na vozíčku dokázal zapřít jednou funkčnější rukou (levou) za sedadlo a já mu mohla dotáhnout dovnitř zbytek těla. Celého jej prostě neunesu, takže je to nutnost. Zatím jsme neměli problém, ale kdyby náhodou... nemám představu, jak jsou ta auta vysoká.
to posledni kriterium bude docela problem, vsechna navrzena auta maji zvysene podlahy. nastupuje se do nich nahoru do kopce.
velkou komplikaci je nutnost vozit kombinaci koleckove kreslo + kocarek. to druhe asi nebude nadlouho, ale ted je to dost umezujici. dostatek prostoru a nizkou podlahu nabidne treba i Superb Combi, ale kufr stacit asi nebude. vyse zminena MPV zase sice budou mit velky kufr, ale musi se do nich vylezt. je ale dostupna zastavba zarizeni, ktere sedacku otoci a vysune z auta viz napr
http://www.invacar.com/cz/upravy/presed ... ka-invacar
velkou komplikaci je nutnost vozit kombinaci koleckove kreslo + kocarek. to druhe asi nebude nadlouho, ale ted je to dost umezujici. dostatek prostoru a nizkou podlahu nabidne treba i Superb Combi, ale kufr stacit asi nebude. vyse zminena MPV zase sice budou mit velky kufr, ale musi se do nich vylezt. je ale dostupna zastavba zarizeni, ktere sedacku otoci a vysune z auta viz napr
http://www.invacar.com/cz/upravy/presed ... ka-invacar
Autoforum.cz
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
v tom případě asi Ečko nebo i Mondeo, které má větší kufr než SuperB
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Asi tak, tyhle určitě, přičemž ve stejné prodejně jako Lancia Voyager bude i Fiat Freemont, tak to můžete vzít z jedné vody obojí. A ještě bych přidal Opel s novou Zafirou.Zoja píše:Jste hrozně hodní, děkuji za doporučení. My opravdu potřebujeme hodně velké auto, protože potřeby na zavazadlový prostor jsou nemalé a na místě spolujezdce by mělo být hodně místa. Takže myslíte zkusit Lanciu Voyager, Ford S Max/Galaxy a Mercedes? (...)
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
zafiru bych ja naopak silne nedoporucil.
Autoforum.cz
Ja mam zkusenosti s renault grand espace. Vlezli jsme se tam ctyri i s koloma a batohoma bezproblemu. Auto se mi zdalo i docela pohodlne. Sedacky ma vysoko, ale je z auta hezky videt a i kdyz je velke tak se s nim dobre jede a parkuje. Ma zvlastni interier a na zacatku jsem si pripadal jako pilot kosmicke lodi, nicmene se mi zdal kvalitni a vsude bylo hodne ulozneho prostoru.
S mercedesem vianem jsem byl vezen par set km (veze marco polo s kuchynkou a "stanem" na strese), ale takovy dojem jako renault na me neudelalo.
S mercedesem vianem jsem byl vezen par set km (veze marco polo s kuchynkou a "stanem" na strese), ale takovy dojem jako renault na me neudelalo.
Pokud si koupíš ten Voyager v plné výbavě, tak si zbyde hodně i na namontování LPG a nástupního systému INVACAR. Hledal prostorné auto, které je dost nízké je podle mně ztráta času, když si za malý obnos (v porovnání s cenou auta) můžeš sehnat přímo nástupní systém pro invalidy.
-
- Autoškolák
Když by byl problém s výškou a je potřeba hodně prostoru tak by asi řešením bylo spíše něco jako VW Caddy nebo tak něco ne? Ford teďka bude mít nový Tourneo Connect, které vypadá docela pěkně a místa tam bude taky na rozdávání. Otázka u těhle aut je jestli budou dle požadavků dostatečně reprezentativní. Ale vzhledem k cenám, alespoň u Forda, se dá auto koupit v plné výbavě se všemi příplatky za téměř poloviční cenu, kterou jste ochotni za auto dát. Nehledě na to,že tento typ aut se často používá k užití vozíčkářů, díky jejich praktičnosti.
transporter caravelle
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.