potřebuji poradit při výběru. Proto bych si tady ideálně chtěl přečíst zkušenosti těch šťastlivců, kteří projeli nebo vlastnili auta jako 130i E87 a 330i E90.
130cítku jsem si už málem koupil, ale pak přišla nabídka na práci v zahraničí. Nyní se budu vracet a něco na poježdění budu v ČR potřebovat. Se 130i mě svezl člen místního fóra (Rikin), takže nějakou představu jak funguje 130i mám. Důvod, proč teď zvažuji 330i je několik. Původně se mi pro mě e90 zdála zbytečně velká. Jenže po tom, co si ji koupil táta (320dT), jsem zjistil, že je to vlastně celkem malé auto a 130i se mi tak logicky zdá ještě menší. Z více stran mi je spíše doporučována 330i a to hlavně kvůli celkově lepší vyváženosti samotné jízdy.
Je tu někdo schopen porovnat o kolik přijdu zážitků, když si koupím 330i místo 130i? Či jiné výrazné rozdíly mezi těmito auty? Ceny jsou totiž víceméně stejné a finanční náročnost bude určitě podobná ne-li stejná. Takže je to asi jen o těch zážitcích. Vím, že pan Janda tu někde psal, že napíše dlouhodobý test 330i, ale bohužel se nakonec nic neobjevilo. Tak snad zareaguje aspoň do fóra
![Happy :)](./images/smilies/1.gif)
Předem díky za jakýkoliv postřeh.