Výběr auta pro začátečníka
Re: Výběr auta pro začátečníka
Nevím kdo Ti psal, že 306 je špatná volba.
Má své mouchy, ale rozhodně patří k tomu lepšímu co Peugeot vyrobil. Rizikem je zadní náprava, jejíž oprava není nic tak strašného a dá se snadno poznat.
Má své mouchy, ale rozhodně patří k tomu lepšímu co Peugeot vyrobil. Rizikem je zadní náprava, jejíž oprava není nic tak strašného a dá se snadno poznat.
2.9T RWD
zrovna včera sem se o tom během dlůhe cesty do reichu a zpět bavil s mechanikem: 306 je poslední opravitelný a udržovatelný francouz, všechno novější je z oprávářského hlediska peklo
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
V tom případě není co řešit Třeba jen poraďte konkrétní ročník výroby po čem se koukat a motorizaci, abych nevybral nějakej blbinec
Díky
Díky
Tak nakonec je všechno úplně jinak, než bylo v plánu. Při "rodinné poradě" se rozhodlo, že se koupí nové auto a já dostanu Renault Modus 1.4. Je to benzín, má najeto cca 105-110kkm, je pravidelně servisován, slušná výbava a cca 3 týdny tam proběhla jakási výměna dílů za cca 25k. Designově to asi není žádná hitparáda, ale myslím, že by to mohlo být v pohodě. Alespoň na ten začátek, než si časem pořídím lepší vozítko...
Super vozítko, gratuluju!
Doufám, že to není ironie )
Jen nevím, co si myslet o spotřebě. Pohybuje někde kolem 8litrů/100km. Ale to mě nějak extra netrápí. Podstatný je ten stav a původ auta.
Jen nevím, co si myslet o spotřebě. Pohybuje někde kolem 8litrů/100km. Ale to mě nějak extra netrápí. Podstatný je ten stav a původ auta.
To nebylo myšleno ironicky
Tak to jsem rád, díky Snad bude dobře sloužit...
měl jsem fakt obavy vzít něco z bazaru, nebo zahraničí. Proto jsem se rozhodl takhle
měl jsem fakt obavy vzít něco z bazaru, nebo zahraničí. Proto jsem se rozhodl takhle
vondriz: To jsi dopadl dobře, Modus je pro začátečníka fajn kára. Tak ať dobře slouží.
BTW jestli budeš mít příležitost, určitě běž vyzkoušet někam na kluznou fólii, na okruh nebo v zimě na zasněžené parkoviště, jak se to auto chová na hranici adheze a za ní, co dělá ESP (pokud ho tam máš) atd.
BTW jestli budeš mít příležitost, určitě běž vyzkoušet někam na kluznou fólii, na okruh nebo v zimě na zasněžené parkoviště, jak se to auto chová na hranici adheze a za ní, co dělá ESP (pokud ho tam máš) atd.
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
Určitě, něco podobného bych chtěl absolvovat. Ať vím, jak se to auto chová. Teď ještě přemýšlím, co bych do toho auta tak pořídil Je to asi blbá otázka, ale jak vlastně zjistím, zda něco v autě můžu mít (myslím tím nějakou extra výbavu), nebo to technicky není možné.
OT: Byl jsem totiž docela unešenej z parkování v kamošovým Volvu, kde má kameru na parkování, resp. mu to samo parkuje. Ale to je asi nonsense to dávat do takovýho auta jako je ten Modus. Musí to stát balík a beztak by to tam ani nešlo...o to automatický parkování mi ani tak nejde, jako spíš o tu kameru vzadu a na palubovce k tomu displej. Moc vymýšlím, ale za zeptání, i blbý, mě snad nesežerete )
OT: Byl jsem totiž docela unešenej z parkování v kamošovým Volvu, kde má kameru na parkování, resp. mu to samo parkuje. Ale to je asi nonsense to dávat do takovýho auta jako je ten Modus. Musí to stát balík a beztak by to tam ani nešlo...o to automatický parkování mi ani tak nejde, jako spíš o tu kameru vzadu a na palubovce k tomu displej. Moc vymýšlím, ale za zeptání, i blbý, mě snad nesežerete )