Výběr auta pro začátečníka
Re: Výběr auta pro začátečníka
jaký HC, dyk to bylo vlastně auto roku 1969 nebo kerýho (myslím původní italský pravzor žigula) ....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Starší, původní 124 sedan se objevila už v roce 1966 a získala titul Vůz roku, ještě týž rok přišel i spider .
Rusové pak 124 sedan trochu zmršili...
Ale na dnešní poměry už je to fakt obrovský rozdíl, když přesedneš z moderního auta.
Rusové pak 124 sedan trochu zmršili...
Ale na dnešní poměry už je to fakt obrovský rozdíl, když přesedneš z moderního auta.
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
závidíš, co?
(myslím tu zkušenost s pořádným autem roku 1966)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
My sme doma měli tu co byla na minulé fotce, akorát jen s jedním párem světel. Bylo to super auto, za 10let existence u nás v tom otec neměnil ani olej .
Jj, u nás se jezdili jen zadokoly od střelený slípky.pavproch píše:závidíš, co?
RWD
Kdyz se tu resila felicie a nekdo psal, ze ji mel jako novou. Tak nevite(nevzpominate) kolik stala 1,3 MPi 40kW a o kolk se priplacelo za 50kW. Kolik stala 1.6, 1.9? Hledal jsem na internetu a nic nenasel.
Beaumont: Dovedeš si představit, že bys v dnešní době jezdil žigulem? Asi jsem pozér, ale kromě naprosté leštěnky venčené jen na srazy si to moc představit nedovedu. A i tam bych byl na vážkách.
2.9T RWD
HondaMan: V mém věku a s tím jak a kam potřebuju jezdit, tak ne.
Kdyby mi zase bylo 18 (to bych mimochodem bral!), bylo by to moje první auto, měl jsem se na něm naučit a jezdit tak max. do školy nebo kam bych měl chuť - proč ne? A kdyby ten Žigul byl v dobrém stavu a pěkně vypadal, možná bych byl navíc na vysoké za nonkonformistu
Já prvního půl roku po řidičáku jezdil v Granadě z roku 77. Bylo to samozřejmě lepší auto než Žigul, ale ani ta Granada nejela víc než 120, žrala 23 litrů na sto (neseřízený karbec a x dalších věcí) a při ostřejším zabrždění táhla na stranu a to docela dost.
Kdyby mi zase bylo 18 (to bych mimochodem bral!), bylo by to moje první auto, měl jsem se na něm naučit a jezdit tak max. do školy nebo kam bych měl chuť - proč ne? A kdyby ten Žigul byl v dobrém stavu a pěkně vypadal, možná bych byl navíc na vysoké za nonkonformistu
Já prvního půl roku po řidičáku jezdil v Granadě z roku 77. Bylo to samozřejmě lepší auto než Žigul, ale ani ta Granada nejela víc než 120, žrala 23 litrů na sto (neseřízený karbec a x dalších věcí) a při ostřejším zabrždění táhla na stranu a to docela dost.
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
Jenže Granada je peckové auto ještě dneska. Image žigulu, at je to sebelepší auto, je prostě nic moc a mezi zástupem olítaných golfů a civiců by jsi na střední za znalce moc nevypadal.
Když už postarší RWD, tak raději Sierru s 2.0i DOHC
Když už postarší RWD, tak raději Sierru s 2.0i DOHC
2.9T RWD