SUV převážne do města
Re: SUV převážne do města
vitaru za 350 kupis v pohode a mas fajne auto
to je pořád houby nájezd, aby ti auto chrochtalo a čekalo tě možné řešení turba, vstřiků apod.hardsup píše:Bohuzel jsem omezeny rozpoctem 350 000 Kc, takze nejake nejnovejsi verze neprichazi v uvahu.. Kazdopadne po meste budu jezdit jen v nejblizsich 2 letech, pak se stehuju na vesnici a mestsky rezim vystridaji pojizdky 20km mimo vesnice 2x denne... Porad jeste se nevyplati nafta? A i v tom meste bych mel s dieslem jezdit za mene, akorat budu mit vyssi naklady na olej a podobne, nebo se pletu?
Diky vsem za prozatimni rady
já bych prostě bral co nejmenší a nejnovější auto v benzínu
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Fordem tam, vlakem zpátky!
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
A servisovat u Charouze??trent píše:Já bych si pořídil LR Disco.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Zeptám se jinak, za kolik budu cca jezdit s dieselem 2.2 CRDi 110 KW?
tak 8 a viac
Momentálně mám totiž Mazdu 626 1.8 benzín z roku 1997, se kterou jezdím nad 10, ani to radši nepočítám, protože ta spotřeba je stále vyšší, proto beru vše pod 10/100.. A když se dívám do nabídky SUV do 350 000 Kč, tak je široký výběr dieselů, benzín jen minimálně... Padlo mi do oka Santa Fe r. 2007 a výš, neznáte někoho, kdo s ním má zkušenost?
ja som na nom jazdil sluzobne. 2007 diesel automat. je to dobre auto, kludne by som si take kupil. co si pamatam tak pod 8 spotreba nesla ani mimo mesta
8-10 je pro mě akceptovatelné, jak je to s náklady na opravu, pokud koupím Santa Fe, které bude mít naběháno cca 100 000 km, kdy můžu čekat, že začnou odcházet první věci, jde mi o to, kolik budu muset ročně dát za údržbu? (nepočítám olej a gumy)
Zdravím,nevím přesně myslíš SUV do města,ale je to každého věc,pokud se týká H Santa Fé je to dobré auto pokud je nové,ale pokud má již přes 100 tkm,tak bych se jo rozmysel jej koupit,to začíná pomalu na opravy,ušetříš na koupi,ale dáš to do oprav a navíc brzo uvidíš rez hlavně kotouče a spodní díly. Pokud se jedná o spotřebu,tak město kolem 10l a výše. To raději vezmu nového Dustra za ty Kč a je bez problémů. Uvědom si,že kdo prodává staré auto s tím nájezdem určitě ví proč. Do benzinu u žádného SUV nechod,protože pod 10 L nepůjdeš se žádným SUV,to jsou jen pohádky a řeči. Zkus nějakou předvádečku se zárukou. To jemůj názor ze skutečnosti. Dobré pořízení.
ja mam rezave kotouce po jednom dni stani na vsech autech, povrchovou rez clovek najde in a novem aute na povrchovych dilech podvozku ci na vyfuku tak po mesici.