Mondeo vs Megane

Poraďte a nechte si poradit s výběrem nového vozu.
Odpovědět
aldor
Spolujezdec
Kontaktovat uživatele:

Mondeo vs Megane

Příspěvek od aldor »

Dobrý den,

pořizuji si první auto do 25 tisíc, v mém okolí do 40 kilometrů jsem nemohl sehnat žádnou slušnou felicii takže jsem se rozhodl zkusit něco jiného. Mám na výběr auta:

Ford Mondeo 1996 (1.8 16V). Úplně nová STK, bez koroze, vypadá to na slušný stav. 25 tisíc
Renault Megane Coupe cca 1995- nejsem si jistý (1.6 66 kW). Má před STK, ale taky je v celkem dobrém stavu. 20 tisíc

Na Megane všichni nadávají i když podle TUV jen lehce zaostává za FORDem. Já naopak nemám důvěru v Mondeo a raději bych Renault. Jaké auto byste zvolili? Máte nějakou zkušenost s těmihle auty?

Díky za názory
Chrysler Voyager fans - www.chryslervoyager.cz
Mattbaylesa
Řidič začátečník

Re: Mondeo vs Megane

Příspěvek od Mattbaylesa »

mam megana classica rv. 00 a je to takovy nemocny pejsek. Ma najeto 97tis a meneny tlumice, vyfuk, brzdy, predni naprava, a dalsi... aktualne mi huci loziska a zda se mi, ze se tvori vule na silentblocich... a 1000 dalsich drobnosti. Trvanlivost a odolnost hlavne podvozu je spatna. Pro nekoho, kdo nema moc penez je podle me nejlepsi almera, sam bych do ni sel. Tomu kupaci bych se vyhl obloukem.
Arkis
Letec

Příspěvek od Arkis »

V této cenové kategorii se nemůžeš rozhodovat podle značky, ale musíš se rozhodovat podle stavu. U obou můžeš najít zmetky nebo "poklad".
aldor
Spolujezdec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aldor »

Jo to vím, je to podle stavu. Ale v případě že obě dvě auta budou v dobrém stavu tak nevím jaké zvolit.
Chrysler Voyager fans - www.chryslervoyager.cz
Arkis
Letec

Příspěvek od Arkis »

Kdyby byly nastejno, tak bych šel spíš do Mondea. Tyto ročníky nebyly vůbec špatné a dílů (i z vrakáčků) je všude dost...
Odpovědět