Dobrý den,
pořizuji si první auto do 25 tisíc, v mém okolí do 40 kilometrů jsem nemohl sehnat žádnou slušnou felicii takže jsem se rozhodl zkusit něco jiného. Mám na výběr auta:
Ford Mondeo 1996 (1.8 16V). Úplně nová STK, bez koroze, vypadá to na slušný stav. 25 tisíc
Renault Megane Coupe cca 1995- nejsem si jistý (1.6 66 kW). Má před STK, ale taky je v celkem dobrém stavu. 20 tisíc
Na Megane všichni nadávají i když podle TUV jen lehce zaostává za FORDem. Já naopak nemám důvěru v Mondeo a raději bych Renault. Jaké auto byste zvolili? Máte nějakou zkušenost s těmihle auty?
Díky za názory
Mondeo vs Megane
Mondeo vs Megane
Chrysler Voyager fans - www.chryslervoyager.cz
- Mattbaylesa
- Řidič začátečník
Re: Mondeo vs Megane
mam megana classica rv. 00 a je to takovy nemocny pejsek. Ma najeto 97tis a meneny tlumice, vyfuk, brzdy, predni naprava, a dalsi... aktualne mi huci loziska a zda se mi, ze se tvori vule na silentblocich... a 1000 dalsich drobnosti. Trvanlivost a odolnost hlavne podvozu je spatna. Pro nekoho, kdo nema moc penez je podle me nejlepsi almera, sam bych do ni sel. Tomu kupaci bych se vyhl obloukem.
V této cenové kategorii se nemůžeš rozhodovat podle značky, ale musíš se rozhodovat podle stavu. U obou můžeš najít zmetky nebo "poklad".
Jo to vím, je to podle stavu. Ale v případě že obě dvě auta budou v dobrém stavu tak nevím jaké zvolit.
Chrysler Voyager fans - www.chryslervoyager.cz
Kdyby byly nastejno, tak bych šel spíš do Mondea. Tyto ročníky nebyly vůbec špatné a dílů (i z vrakáčků) je všude dost...