Aveo alebo Elantra
Re: Aveo alebo Elantra
a čo Chevrolet Lacetti ? ....alebo poradte niečo podla vášho gusta ...ale do 3000eur ... a ta elantra čo na nu hovoríte ?.....dik za odpovede
Mazda 3 by se za ty peníze nenašla? Nebo třeba i Franzouzi a Italové, ti jsou u nás díky pověsti za zajímavou cenu (Stilo, 307 po fl., možná i C4). S atmosférickou 1.6 všechno vcelku slušná auta. Hlavně podstatně lepší, než Korea z té doby. Dneska už jsou Korejci OK, ale jako desetiletou ojetinu, to fakt nebrat.
MiN píše:Mazda 3 by se za ty peníze nenašla? Nebo třeba i Franzouzi a Italové, ti jsou u nás díky pověsti za zajímavou cenu (Stilo, 307 po fl., možná i C4). S atmosférickou 1.6 všechno vcelku slušná auta. Hlavně podstatně lepší, než Korea z té doby. Dneska už jsou Korejci OK, ale jako desetiletou ojetinu, to fakt nebrat.
Mazda sa nenašla ....našiel som len Stilo..... http://fiat-stilo.autobazar.eu/14-16v-r ... 46078.html .... viem že 10 ročne auto je už dost riziko ... ale momentalny stav a rozpočet mi nedovoluje dať za auto viac ako 3000eur..
nikto nič?
Fiat Stilo je dobrá voľba. Ale iba 1,4 má 6-stupňovú prevodovku, takže buď sa uskromniť s tou (70 kw je dostačujúce) alebo 1,6 a 1,8, ktoré budú mať väčšiu spotrebu. Ale preferoval by som auto, ktoré nemá dorábaný display, spoiler a iné tuzingové prvky.
Noldo píše:Fiat Stilo je dobrá voľba. Ale iba 1,4 má 6-stupňovú prevodovku, takže buď sa uskromniť s tou (70 kw je dostačujúce) alebo 1,6 a 1,8, ktoré budú mať väčšiu spotrebu. Ale preferoval by som auto, ktoré nemá dorábaný display, spoiler a iné tuzingové prvky.
zdá sa mi to zatial ako najrozumnejšia voľba... ako je na tom fiat so servisovaním....su s nimi nejake problemy? vdaka za odpoved