Nové auto pro obchodáka do 430 tis.
Re: Nové auto pro obchodáka do 430 tis.
Tiez by som siel za tie peniaze do stretnej triedy.
Myslim ze Avensis, M6, Mondeo ale ani C5, P508 by neboli zla volba
Myslim ze Avensis, M6, Mondeo ale ani C5, P508 by neboli zla volba
co poářd s tim Mondeem máte? jezdit v tom 3-5tis km každej měsíc
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Je podla teba horsie ako ostatne auta, co som pisal? S Mondeom som jazdil len kratko, hrozne mi neprislo.
Rozhodně Mondeo nejlepší volba pokud se ti líbí. Rekl bych atraktivní design, vyborná spolehlivost (pokud samozrejmě nenarazis na špatnej kus,nebo neudrzovany auto..což se ti muze stát u každe značky), skvělá výbava, pohodlí, prostornost, vynikající motory (problemy v počátku uvedení TDCi se vstriky se hned vyresili, problem neni pokud uvazujes o ročníku aspon 2004), a hlavně jízdní vlastnosti....podvozek, řazení, zpetná vazba atd....proste radost z jizdy, jistota, přesnost, cit...to snad není potřeba ani zmiňovat, že zde je Ford o třídu vejš. Takže francouze bych s ohledem na řazeni,podvozek, spolehlivost a dle me uchylny designy, zamitl hned. BMW, Mercedes, Audi .....moc drahe, zbytečné vyhazovaní peněz. Takze jěště je možnost třeba Mazda 6 a Honda Accord (taky povedený autíčka). Passata bych nebral, nejsem zastancem koncernovych aut, spolehlivost není vubec lepsi nez u jinych aut, usedlý nudný design, přeposilovaný, žádný emoce při řízení nevyvolá, nedá se srovnat s Mondeem. Mám zkušenosti jak s francouzi, tak hodne s VW Golf a Passat, oktavky, Mondea, a stejně tak dost lidí v mém okolí a za mě i za ně mohu říct, že Mondeo je nejlepší volba!!! Ja už mám druhé a 100% spokojenost a neměnil bych, a každý kdo se svezl tak pěl jen samou chválu. Dokonce co vim i v porovnání s prémiovou značkou Audi (A4 x Mondeo) hodně lidí uznalo, že jediný čím je přesvědčilo Audi oproti Mondeu byl vzhledově hodnotnější interiér, a to je dost málo. Takže volili Mondeo nakonec. A všichni co znám, co si pořídili Mondeo tak jsou max. spokojeni a už by nic jinyho než Forda nechtěli, jízda s Fordem je návyková
A trapný hlášky typu..Fordem tam a vlakem zpět....může jen tydýt co asi o autech neví nic. Každá automobilka se sestkal s nějaým obdobím kdy měla problem se spolehlivostí u některých modelů. A Ford rozhodně za mnoho poslednich let není vůbec špatný nespolehlivý auto, ba naopak. Stejně jako nesmyslně vychvalované VW jsou to spolehlivostně průměrná nebo mírně nadprůměrná auta (záleží na modelu, ročníku a počtu najetých km), nemají si s VW navzájem co vyčítat. A z vlastní zkušenosti a mých příbuzných a kamarádů je na tom Ford lépe než VW. A ať si vezmu mé dvě Mondea a monda kamarádů tak nikdo sme se nestkali s žádnou vážnou poruchou, jen běžný servis. Kdežto ti co mají Passata tak už vrazili do oprav daleko více peněz a taky se setkali se známou vyjebávkou passatů, že zůstali stát někde na cestě. Mám na Mondeu 250tis. km a jen běžný servis, jede úžasně.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Děkujeme za přednášku..
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Fightman: Kopíruješ to, nebo to musíš vyblít vždy znovu?
2.9T RWD
jo, tak tohle je vážně slušný
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III