Výběr prvního auta

Poraďte a nechte si poradit s výběrem nového vozu.
sune2009
Řidič začátečník

Re: Výběr prvního auta

Příspěvek od sune2009 »

Tak na Omegu je znalec jeden člověk na jiném fóru,kterých jich měl za poslední roky asi 4,vždy se jednalo o MV6 a většinou si to předělal na LPG a byl spokojený.Spotřeba u kombi byla cca 12-14 lpg při běžném jízdě.Samozřejmě Omega je komfortní jako prase.Já používám Astru a mě to vyhovuje.Možná by Tobě stačila Astra v kombi.
Ale,nejsem nějakej fanatik Oplu,takže spíš Ti doporučuji studovat bazos.cz a hledat auto dle stavu a ne dle preferencí značek.A dát si pozor na problémové motory a ročníky.Každý druh vozu je má.Většinou jsou to první ročníky nové generace.
Fluence 1.6 16v
E46 330ci "roofless"
HondaMan
Letec

Příspěvek od HondaMan »

MetalCore píše::D Já se jen ptám. Přecejneom je to Japonec a jak je známo, tak Japonci cpou tu elektroniku uplně všude :D
Posledních 20 let máme v rodině především jp auta nikdy s elektronikou problém nebyl. Ani u mého současného Legendu, který jí má vcelku dost.
Problému s elektronikou bych se mnohem více bál u těch Opelů nebo čehokoliv z Francie.
2.9T RWD
MetalCore
Adept autoškoly

Příspěvek od MetalCore »

HondaMan píše:
MetalCore píše::D Já se jen ptám. Přecejneom je to Japonec a jak je známo, tak Japonci cpou tu elektroniku uplně všude :D
Posledních 20 let máme v rodině především jp auta nikdy s elektronikou problém nebyl. Ani u mého současného Legendu, který jí má vcelku dost.
Problému s elektronikou bych se mnohem více bál u těch Opelů nebo čehokoliv z Francie.
Tak u Francouzů je to všeobecně známo :D
Radši cestovat čtyřicítkou a dožít se osmdesátky, než naopak.
PaTaK
Pan Řidič

Příspěvek od PaTaK »

U aut to tolik neplatí.
MetalCore
Adept autoškoly

Příspěvek od MetalCore »

PaTaK píše:
U aut to tolik neplatí.
¨
Aha..:)
Radši cestovat čtyřicítkou a dožít se osmdesátky, než naopak.
Vencíík
Adept autoškoly

Příspěvek od Vencíík »

Zdravím hledám auto na začátek přemýšlím o koupi tohodle vozu prosím poradte díky : http://vw-passat.autobazar.cz/inzerat/8 ... apalcen-e/ Nebo jiné značka Vw bud golf 4 nebo Passat Cena do 40000 Kč
Odpovědět