BMW 318d vs 320i vs Audi A4
Re: BMW 318d vs 320i vs Audi A4
Jako třeba bych si ještě možná koupil kola, která bych si pak odnesl, ale platit ze svého za xenony nebo tak něco, to fakt ne
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Fordem tam, vlakem zpátky!
Re: BMW 318d vs 320i vs Audi A4
Takze nakoniec som si objednal to skladove vozidlo... A4 1.8 TSFI, vybavu to nema presne taku, ako chcem, ale natacacie svetlomety musim ozeliet.
Predne senzory si necham dopracovat, nie v Audi, kde to stoji 1K E, ale niekde v specializovanej predajni so servisom, kde to stoji 200E.
Akurat musim poriesit zaruku.
Auto este nemam, bezi v nasej korporacii schvalovaci proces. Je to sice formalita, ale trva to minimalne tyzden az dva.
Co sa tyka kolies. Mam limit cca 200E na koleso s pneu, takze ako zimne pneu si kupim nejake R17 disky s pneu. Pripadne si kupim 17 tkove disky, 16tkove zimne pneu, 17letne pneu a nejako to prehodim, aby som v lete mal 17tky.
Ale to tusim moc kombinujem.
Predne senzory si necham dopracovat, nie v Audi, kde to stoji 1K E, ale niekde v specializovanej predajni so servisom, kde to stoji 200E.
Akurat musim poriesit zaruku.
Auto este nemam, bezi v nasej korporacii schvalovaci proces. Je to sice formalita, ale trva to minimalne tyzden az dva.
Co sa tyka kolies. Mam limit cca 200E na koleso s pneu, takze ako zimne pneu si kupim nejake R17 disky s pneu. Pripadne si kupim 17 tkove disky, 16tkove zimne pneu, 17letne pneu a nejako to prehodim, aby som v lete mal 17tky.
Ale to tusim moc kombinujem.