Bmw m3 e92 " manual vs DCT "??

Poraďte a nechte si poradit s výběrem nového vozu.
differ
Spolujezdec

Re: Bmw m3 e92 " manual vs DCT "??

Příspěvek od differ »

... som z celej cr:) jezdim rad :) nie, ale inak stredne cechy.)
mpower
Spolujezdec

Příspěvek od mpower »

Ok tak po zime dame zraz Ja uz pomali chystam zazimovanie ale moc sa mi nechce M je droga jazdil by som od rana do vecera keby sa dalo Napr to co vycitaju e92 ze ma makky podvozok mne maximalne vyhovuje pretoze na nasich tankodrom cestach sa inak ani neda Jedine co ma fakt stve je ten hluk cez bezramove okna za to by tam mali asi niekoho vyhodit nechapem ako toto mohli dopustit napr stary mercedes clk je proti tomu len sepot ticha a duha vec podla mna strasne vysoke sedenie trosku sa citim ako v autobuse tiez nechapem preco sedacky neidu nizsie aj v obycajnej 1er je to podla mna lepsie Inak sedacky maximalne top tvarovane tie su super No a napr spotreba mne ukazuje priemer mesto mimo mesto 12,3 uz som mal aj 10,6 ale to sa neda to ked mala pozicane zena a asi isla 60stkou alebo ako sa jej to podarilo neviem
vasco
Letec

Příspěvek od vasco »

Co takhle nechat vyměnit těsnění kolem oken? Já mám E92 a fučet začíná tak kolem 200-220kmh.

differ: nechceš nám tu M3 ukázat veřejně? V čechách se prodávají i nějaké bourané pasti, tak ať do jedné z nich nezahučíš...
mpower
Spolujezdec

Příspěvek od mpower »

Tak presne okolo 200 to zacne ale nemuselo by ked si zoberies ze auto stavane pomaly na 300km jasne nikde tak nepojdes ale aj tak je to protivne ale hlavne ked ina automobilka to zvlada ovela lepsie tak pre mna naozaj nepochopitelna vada
drugster
Pan Řidič

Příspěvek od drugster »

Nechapu cece tu tvoji spotrebu. Jednou jsem mel spotrebu dle pp9,7 na cca 30km useku. Dochazel benzin, ale i tak me nikdo nepredjel. Ale jinak jsem jezdil za 18 dlouhodobe. 15 uz mi prislo nemozny. No mozna tak na 4 valce :) . Vetsinou okresky. 12,3 proste nechapu ;)
Proc mi vyber noveho auta uz neprinasi radost?
drugster
Pan Řidič

Příspěvek od drugster »

Jinak ja bych vzdy volil manual. nekdo tu i psal o nejakych vymenach automatu a nebyl to ojedinely pripad. Navic dle me sice ten automat radi rychle, ale to je tak vsechno. Jinak me srala uplne vsim. Mluvim o zkusenosti z kamosovo M3 s automatem. Automat je proste prisernej, a nikdo mi to nevymluvi. Ale znam nazory majitelu a ty budou tvrdit jak je to neskutecne skvela prevodovka, jak to radi rychle(to ma pravdu, vetsinou)jak to pekne pri prerazeni skubne(za to bych vrazdil)Jak to dava meziplyny(automat se trefi mene casto nez ja)........ asi takhle pro predstavu staci:-)
Takze manual , jasny:-)? ;)
Proc mi vyber noveho auta uz neprinasi radost?
vasco
Letec

Příspěvek od vasco »

drugster píše:Nechapu cece tu tvoji spotrebu. Jednou jsem mel spotrebu dle pp9,7 na cca 30km useku. Dochazel benzin, ale i tak me nikdo nepredjel. Ale jinak jsem jezdil za 18 dlouhodobe. 15 uz mi prislo nemozny. No mozna tak na 4 valce :) . Vetsinou okresky. 12,3 proste nechapu ;)
Tipuju, že 12,3 odpovídá stylu jízdy, na který si není potřeba pořizovat M3... Já na 330i mám dlouhodobou 13,8...
mpower
Spolujezdec

Příspěvek od mpower »

Presne ako pise Vasco styj jizdy mam ala duchodce preto je taka spotreba Absolutne nevyuzita M3 Jazdim ako ten doktor vo Vesnicko ma strediskova ale nie sem taj jej tiez dupnem na krk a to je spotreba hned ina tych 12,3 je naozaj tempom dochodcu s dodrziavanim rychlostnych limitov
mpower
Spolujezdec

Příspěvek od mpower »

Pre Differ Pozeral som este tu tvoju M3 raz tak nakoniec som prisiel na to ze ja som myslel inu Podla mna pre tu co ides neni taka ako pisu urcite neni kupovana v cz razitko a knizka nemecke potom invelt a nakoniec neautorizovany servis To auto stalo? Ma malo km nezda sa mi to podla mna je to stocenina nie z moc km ale asi bude Na idrive svieti vymena zadnych platniciek za 6000km v 38tis km je to podla mna blbost Ja mam kupenu v cz serviska navody atd vsetko v cestine Servis pravidelne v bmw a zadne platnicky som este nemenil teraz mi ukazuje 8000 do vymeny a to mam nabehanych 88600km Mozno je to stylom jazdy neviem ale to auto sa mi proste nezda Nech poradia profici co su tu ja som len amater ale srdciar bmw Auto je na tipcars.com 39tis km biela 2007
vasco
Letec

Příspěvek od vasco »

Já mu psal už včera večer, že ta M3 se mi nezdá už jen podle servisky. 2 roky olej bez výměny a pak najednou po 10.000km nějaký garážista v Náchodě...
Odpovědět