Jak se líbí současná KIA Sportage
Jak se líbí současná KIA Sportage
Mám Toyotu Avensis v dieslu-rok 2008 - max. spokojenost, ale... pomalu končím s dlouhými jízdami po Evropě, budu více jezdit po přírodě, trošku polních cest na ryby a taky chci vyšší posaz. Přitom ale zachovat jízdní komfort, na který jsem zvyklý z Avensisu. Začal jsem vybírat z SUV a dopracoval se ke Kia Sportage. Zaráží mě ale, že těchto aut stále kolem moc nevidím. Zkušební jízda mě nadchla, krásně se auto vodí, interiér je kvalitní a existuje i moderní příplatková výbava, která je cenově dostupná na rozdíl od mnoha ostatních značek. Tak jak je to tedy?
Re: Jak se líbí současná KIA Sportage
odpoveď jak stehnoMarek_Km píše:http://www.kia-club.org
Přijde mi, že se Sportage hrozně okoukala a teď mi to přijde už nezajímavé, relativně kolotočářské auto Jinak to auto nemá vůbec nic extra, co by neměla konkurence
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Fordem tam, vlakem zpátky!
A už je vše jinak...byl jsem na autosalonu v Paříži a podiskutoval se znalými ze zájezdu, shodují se na nezvládnuté spotřebě čtyřkolek, asi vlivem častého připojování zadku čico..no a pak jsem ji uviděl...NOVOU HONDU CR-V, tak je rozhodnuto...
Mě se nový Sportage líbí velice. Nedávno jsem měl možnost se v něm svézt a musím říct, že jsem si jízdu velice užil. Myslím, že ten pokrok, který Kia za poslední roky urazila je neskutečný. Za mě palec hore!