auto do 60 000kč
auto do 60 000kč
Ahoj sháním auto do 60 OOOkč.
Na běžné ježdění do práce cca 25 km(mezi obci), pár krát měsíčně i dál _Ostrava - Brno. Auto využívám i k přepravě celé rodiny 4 členná rodina(žádné malé děti). Auto nemusí být velké. Pokud možno levné ND, servis, provoz a pojištění.
Koukal jsem po Fabii >r.v. 2000, < 170 000km, ale nevím jaký typ, NEBRÁNÍM se jiné značky atd...(yaris neberu)
Prosím o vaše tipy a doporučení, případně i odkaz na inzerát-nekupuji v bazaru, jen inzerát.
Na běžné ježdění do práce cca 25 km(mezi obci), pár krát měsíčně i dál _Ostrava - Brno. Auto využívám i k přepravě celé rodiny 4 členná rodina(žádné malé děti). Auto nemusí být velké. Pokud možno levné ND, servis, provoz a pojištění.
Koukal jsem po Fabii >r.v. 2000, < 170 000km, ale nevím jaký typ, NEBRÁNÍM se jiné značky atd...(yaris neberu)
Prosím o vaše tipy a doporučení, případně i odkaz na inzerát-nekupuji v bazaru, jen inzerát.
Re: auto do 60 000kč
Chtělo by to ujasnit věci jako velikost auta, roční nájezd, nějakou minimální výbavu... Taky není dobré držet se určitého maxima najetých kilometrů - je lepší koukat na stav konkrétního auta. 60 000Kč je jen na nákup, nebo do toho je zahrnutá i rezerva na počáteční servis, vychytávání much atd?
Pokud Fabii za 60, tak by se už dala sehnat (snad) slušná 1.4MPi s klimatizací. Píšu snad slušná, protože u nás člověk nikdy neví a u Škodovky to platí obzvlášť.
Pokud bys trochu slevil z roku výroby, tak by se dala sehnat slušná Honda Civic, Nissan Almera atd. U nás ne zrovna doceněná auta, ale neskuteční držáci, pokud nenatrefíš zanedbávané nebo bourané auto. Z evropanů moc zajímavých aut neseženeš. Možná Fiat Stilo nebo Opel Astra by se mohly cenově vejít aniž by to byly vraky.
Pokud Fabii za 60, tak by se už dala sehnat (snad) slušná 1.4MPi s klimatizací. Píšu snad slušná, protože u nás člověk nikdy neví a u Škodovky to platí obzvlášť.
Pokud bys trochu slevil z roku výroby, tak by se dala sehnat slušná Honda Civic, Nissan Almera atd. U nás ne zrovna doceněná auta, ale neskuteční držáci, pokud nenatrefíš zanedbávané nebo bourané auto. Z evropanů moc zajímavých aut neseženeš. Možná Fiat Stilo nebo Opel Astra by se mohly cenově vejít aniž by to byly vraky.
S jedničkovou Fábií celkem nešlápne vedle, já s tim chvíli jezdil (cca 40tis km) a myslim, že to ještě docela poctivě udělané auto Z Fiatu za 60 bych měl fakt docela hrůzu
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Fordem tam, vlakem zpátky!
MiN píše:Chtělo by to ujasnit věci jako velikost auta, roční nájezd, nějakou minimální výbavu... Taky není dobré držet se určitého maxima najetých kilometrů - je lepší koukat na stav konkrétního auta. 60 000Kč je jen na nákup, nebo do toho je zahrnutá i rezerva na počáteční servis, vychytávání much atd?
mno ročně cca 10 000km, a velikost pro 4 lidi a zavazadlo, nyní máme Octavie sedan 97 a velikostně mi sedí. Chci si pořídit náhradu za Octavku, tu nechám synovi. 60kč mám na auto, a můžu bokem 5000 na servis.
nabízelo se mi Fiat punto 1,2 57kW s tím že na dálnici nebude problém (je trochu malý a ten zadek nic moc, fabia se mi líbí víc), nebo fabia 1,4 ale jsou to prý drahé auta a 60 000kč stačit nebude a také hodně investic do oprav a provoz
Jinak opravdu civic a almeru na silnici moc nevídám.....prosím o přesný typ (motor....jsem úplně lajk)
Deli píše:S jedničkovou Fábií celkem nešlápne vedle, já s tim chvíli jezdil (cca 40tis km) a myslim, že to ještě docela poctivě udělané auto Z Fiatu za 60 bych měl fakt docela hrůzu
Z jakého důvodu máš hrůzu z Fiatu, za 60 000kč je Fiat přijatelný ne? (punto...)
Stilo by za 60 mohlo být fajn. Ale chce to dobře vybrat.
Cestování 4 normálně rostlých lidí ve Fabii si moc dobře představit nedovedu. Sice to jde přežít, ale to šel i koncentrák. Osobně bych se koukal na Golf/Focus/Stilo/Almera/Astra...
Cestování 4 normálně rostlých lidí ve Fabii si moc dobře představit nedovedu. Sice to jde přežít, ale to šel i koncentrák. Osobně bych se koukal na Golf/Focus/Stilo/Almera/Astra...
2.9T RWD
Souhlasím, že fábia pro 4 je bída. Osobně bych se podíval na auta s velkou užitnou hodnotu za dobrou cenu napadá mě např. lancia lybra, p406 v kombiku apod.
Focus by byl super, ale za tyhle peníze včetně nějakého servisu to bude těžké sehnat.
Focus by byl super, ale za tyhle peníze včetně nějakého servisu to bude těžké sehnat.
AR166V6, F850 Special
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
A samé voňavky a leštěnky