Pokud je to takto, tak třeba Z4 kabrio A ten Mustang by asi taky nebyl špatnou volbou, pokud nejsou prioritou řidičské zážitky a občasné výlety na okruhy...erbeckar píše: Čo takto venovať sa kategórii "na poježdění po okolí" a sporťáky nechajme na dráhe.. Možno som sa na začiatku nevyjadril dobre.
Kúpiť superšport?
- Jacík
- Pan Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kúpiť superšport?
Naposledy upravil(a) Jacík dne pát 16 bře 14:44, celkem upraveno 1 x.
Ked supersport, tak co anglicky ludovy supersport Lotus Elise? Nie je sice na denne pouzivanie, ale zato ponuka skvele jazdne zazitky.
BMW 335i cabrio + BMW X5 xDrive40d + Lotus Exige S240 ... kombinacia do kazdeho pocasia
Elise za 15t eur?
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Ten Lotus to je iné kafe..
Ale bola by podobná hračka u nás kúpiteľná? A servisovateľná?
Ale bola by podobná hračka u nás kúpiteľná? A servisovateľná?
- Jacík
- Pan Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Tak co teda, chceš závoďáka nebo něco na klidnější poježdění kolem baráku?
No, pri danej ponuke (s ohľadom na sumu, ktorú som ochotný vydať) to vidím skôr na to "poježdění". Zo závoďákov ste ma vyliečili.
Viete, na blbnutie si môžem požičať Ferrari na okruh. Hľadám hlavne neobvyklé (nepraktické ) auto, z ktorým si užijem trochu srandy. Nebola by škoda nechať Imperezu, alebo CRZ zapadať prachom v garáži?
Ak sa dobre pamätám, anglické bazáre boli plné Lotusov, čo by podobné požiadavky spĺňali, len k nám sa ich moc nedostáva. Kedysi sa dali zohnať kity K1 Attac na prestavbu za 450 000 SKK, tie časy sú už dávno preč, ale dačo také by mi splnilo všetky požiadavky.
Viete, na blbnutie si môžem požičať Ferrari na okruh. Hľadám hlavne neobvyklé (nepraktické ) auto, z ktorým si užijem trochu srandy. Nebola by škoda nechať Imperezu, alebo CRZ zapadať prachom v garáži?
Ak sa dobre pamätám, anglické bazáre boli plné Lotusov, čo by podobné požiadavky spĺňali, len k nám sa ich moc nedostáva. Kedysi sa dali zohnať kity K1 Attac na prestavbu za 450 000 SKK, tie časy sú už dávno preč, ale dačo také by mi splnilo všetky požiadavky.
Pak dej vědět k čemu nakonec dojdeš. Opravdu nepraktická a dobrá auta (Caterham, Elise) se do tý ceny asi vejdou těžko, ale třeba budeš mít kliku. Jako na poježdění po okolí bych se nebál ani té 350Z, pěkný to je a zábava s tím taky bude.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
OK, zatiaľ dík všetkým.
Happy driving
Happy driving
Ešte jeden adept mi napadol:
Čo sa v zasvätených kruhoch hovorí o Mazde RX8?
Čo sa v zasvätených kruhoch hovorí o Mazde RX8?
Co jsem četl, tak při správném zacházení to asi nebude špatná volba. Koukni na jdm-forum, tam je pár nadšenců co ji mají. Za mě když mazdu, tak MX-5.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).