Kúpiť superšport?

Poraďte a nechte si poradit s výběrem nového vozu.
charger
Mistr volantu

Re: Kúpiť superšport?

Příspěvek od charger »

Jo, to už by odpovídalo mé představě ;) to už bych překousl i to, že nevím kam zatáčím
Ain´t nobody got time for that
charger
Mistr volantu

Příspěvek od charger »

Na druhou stranu co ubírá řízení, to vynahrazuje fantastické řazení
Ain´t nobody got time for that
jarka
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jarka »

Ubíráš se správným směrem ;) . Víš co se říká: "k dokonalosti chybí už jen ta pověstná špatka nedokonalosti", no a tou je u CTR to řízení. Ze začátku mi taky ta mrtvolnost kolem středové polohy lezla hrozně na nervy, ale tak nějak sme si na sebe zvykli a dneska už to ani nevnímám.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017). :D
Jacík
Pan Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jacík »

Tak Crossfire bych teda určitě vynechal. Nejel jsem v tom, nevím co to umí a neumí, ale dělá to na mě dojem jasné buzikáry ala předchozí Audi TT. V tom bych se prostě styděl jezdit :-)

Kdybych chtěl něco sportovněji naladěného použitelného i na normální ježdění, jasná volba Focus ST, kdybych chtěl něco fakt na pár víkendů v roce a hlavně na řidičskou zábavu, zkusil bych Focus I RS, BMW M3 E36, STi. Ale tady je otázka jak finančně náročné je provozování a servis.

btw co Honda S2000? Taky jsem v tom nejel, ale myslím, že show docela veliká :-)
Pickuper
Letec

Příspěvek od Pickuper »

Jacík píše: jasná volba Focus ST.......... zkusil bych Focus I RS
ty se nezapřeš :D
btw: já bych zvážil 3000GT od Mitsubishi........nebo ještě lépe Vette. Když nic jinýho, tak aspoň vzdáleně vzbuzujou dojem "superšportů" ;;)
Niko nadžanel ko kerdža
erbeckar
Adept autoškoly

Příspěvek od erbeckar »

Buzikára.. Luxusné :D

No, mám pocit, že väčšina týchto áut vyzerá ako sen násťročného budúceho majstra sveta, to už by som skôr zvážil toho Mustanga.
erbeckar
Adept autoškoly

Příspěvek od erbeckar »

..teda, nech sa žiaden s vlastníkov neurazí, sú to žihadlá, len nie podľa môjho vkusu.
Pickuper
Letec

Příspěvek od Pickuper »

erbeckar píše: sú to žihadlá, len nie podľa môjho vkusu.
... tak pak nevím co tu řešíš. Vždyť ty už máš v zásadě dávno vybráno a rozhodnuto. Pouze asi doufáš, že tvůj výběr tady bude "odborně" posvěcen a "schválen". Líbí se ti Crossfire? OK, ber ho! :)
Niko nadžanel ko kerdža
erbeckar
Adept autoškoly

Příspěvek od erbeckar »

Au. :)
Crossfire nie je žiaden zázrak, skôr som dúfal v nekjaké vozy presahujúce môj rozhľad. Vozy, ktoré sa tu väčšine páčia sú rýchle, relatívne civilé, skoro závoďáky. Ja neviem, či som zrovna ten typ (teda, nikdy som nad tým neuvažoval).

Čo takto venovať sa kategórii "na poježdění po okolí" a sporťáky nechajme na dráhe.. Možno som sa na začiatku nevyjadril dobre.
Jacík
Pan Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jacík »

Pickuper píše:
Jacík píše: jasná volba Focus ST.......... zkusil bych Focus I RS
ty se nezapřeš :D
btw: já bych zvážil 3000GT od Mitsubishi........nebo ještě lépe Vette. Když nic jinýho, tak aspoň vzdáleně vzbuzujou dojem "superšportů" ;;)
Vette do 370tis.? To možná tak ta generace ze začátku 90.let, kterou nikdo nemá rád, ne? :-) A ty Fokály jsou dobrý káry, to není o tom, že bych byl nějakej zarytej Fordista ;-) Kdybych měl prachy, nejezdím ve Fordu, ale v BMW ;-)
Odpovědět