Tiguan 2.0TSI 6MT 4x4 Sport&Style
Re: Tiguan 1.4TSI vs. A3 1.8TSI vs. Yetti 1.8TSI, vše 6MT, 4
a ja jsem pro Audi, bo se mi Tiguan nelibi vubec a Yeti skoro taky ne, neni to zvyseny ala SUV, pritom je to 4x4 a porad hezky auto...podvozkove to neni zadna vyhra, ale pro 90% lidi naprosto dostacujici ideal
Mně zas přijde úlet dávat mio nebo kolik za technicky a designově 9 let staré auto...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
beztak Ti to hnedka nabouraj
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Mně to jako úlet nepřijde, pokud by to auto dnes za něco stálo (e46?). Bohužel A3 za moc nestála už před těmi 9 lety.vasco píše:Mně zas přijde úlet dávat mio nebo kolik za technicky a designově 9 let staré auto...
2.9T RWD
Nesouhlasím. A3 je lepší Golf, a ten pořád ve své třídě je mezi nejlepšími. Říkat, že A3 za nic nestojí ani nestála je mimo mísu. Technicky OK. Value for money si musí každý zvážit sám. Megane nebo stará i30 asi budou mít VFM lepší, ale lepší auta to určitě nejsou.
Navíc pokud chce AWD, tak stejně nic jiného ve třídě není.
Navíc pokud chce AWD, tak stejně nic jiného ve třídě není.
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
Nesouhlasím s tvrzením, že A3 je lepší Golf. Nafintěnější ano, lepší ne. A už vůbec ne, když je na trhu šestkový Golf.
Ain´t nobody got time for that
Jo za Yetiho bych se také přimlouval.
AWD
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Tak to Ti klidně podepíšu!charger píše:Nesouhlasím s tvrzením, že A3 je lepší Golf. Nafintěnější ano, lepší ne. A už vůbec ne, když je na trhu šestkový Golf.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
osobne se mi tohle taky prici, ale na druhou stranu - designove je to jedno z nejhezcich aut ve sve tride (subjektivni), ma to 4x4, je to vyborne zpracovane, pro zenskou to ma perfektni rizeni a razeni (preposilovany vsechno na vsechny smery), motor je na dnesni pomery skvely a v neposledni rade to myslim nestoji milionvasco píše:Mně zas přijde úlet dávat mio nebo kolik za technicky a designově 9 let staré auto...
co by me trapilo asi nejvic je skutecnost, ze uz se vi o nove A3 a v podstate je tohle vybehovy model, coz nasere utratit tolik penez za "starou" generaci
Snad jen ten vzhled je diskutabilní.pavproch píše:nejsem, ale..... A3 je jediná možná volba, pokud chci SILNIČNÍ auto NORMÁLNÍHO vzhledu, s pětima dveřma, dýlkou okolo 4.2m, čtyřhrabem, benzínem a manuálem....
http://www.sauto.cz/osobni/detail/subar ... za/9802726
RWD