auto pro začátečníka na drift

Poraďte a nechte si poradit s výběrem nového vozu.
ratus ratus
Pan Řidič

Re: auto pro začátečníka na drift

Příspěvek od ratus ratus »

Jsi zlý. O:-)
Uživatel neexistuje :-)
Arratorne
Adept autoškoly

Příspěvek od Arratorne »

charger píše:Já mu klidně napíšu, že je idiot, když se k tomu nikdo jiný nemá... :-?
jako "NO COMENT" tímto jen dokazujeve vaší opravdu vysokou inteligenci "pane nulo"
Arratorne
Adept autoškoly

Příspěvek od Arratorne »

charger píše:Já mu klidně napíšu, že je idiot, když se k tomu nikdo jiný nemá... :-?
jako "hatery" a podobný individua co umí jen psát blbé kecy fakt tady nepotřebuji, já se normálně slušně na něco zeptal, a pokud nemáte dostatek inteligence na to normálně slušně odpovědět, tak prosím jděte "do prdele" a nespamujte, děkuji..
charger
Mistr volantu

Příspěvek od charger »

A co jiného čekáš, že uslyšíš? Každý ti tu poví, že zakládat tři různá témata, kde jen lehce pozměníš zadání, ale jinak jsou víceméně o tom samém, je nesmysl. Proto si ujasni co chceš a sjednoť to do jednoho příspěvku, jinak tě tu nikdo vážně brát nebude.

A když ti někdo dobře radí, že takhle se to nedělá, tak by to chtělo trochu pokory a ne hned vyřvávat, že jsme nechápaví... :-?
Ain´t nobody got time for that
Arratorne
Adept autoškoly

Příspěvek od Arratorne »

charger píše:A co jiného čekáš, že uslyšíš? Každý ti tu poví, že zakládat tři různá témata, kde jen lehce pozměníš zadání, ale jinak jsou víceméně o tom samém, je nesmysl. Proto si ujasni co chceš a sjednoť to do jednoho příspěvku, jinak tě tu nikdo vážně brát nebude.

A když ti někdo dobře radí, že takhle se to nedělá, tak by to chtělo trochu pokory a ne hned vyřvávat, že jsme nechápaví... :-?
Tak kdyby jste to četl, tak se jedná o 3 různá v základu uplně jiná témata. Neřekl jsem že budu kupovat jen jedno. Prominte, ale auto na drift s pohonem zadních kol a Golf 4 GTI mi teda nepřipadá jako stéjné téma.

Ti co mi dobře radí, těm samozdřejmě děkuji, ale povídat mi taky o pokoře, když napíšete že jsem idiot, to po mě opravvdu prosím nechtějte.
525iX
Pan Řidič

Příspěvek od 525iX »

No co, každej ve svym koníčku někdy začínal. Jedinej rozdíl mezi dneškem a starejma časama je v tom, že my jsme v začátcích ze sebe nedělali kokoty na internetu a nejdřív jsme si o tom něco zjistili. B-)
Naposledy upravil(a) 525iX dne pon 13 úno 22:43, celkem upraveno 1 x.
ratus ratus
Pan Řidič

dejte si po drštce =:)
525iX
Pan Řidič

Příspěvek od 525iX »

Tak nám starejm, co už máme smrt na krku je to jedno. Jediný štěstí, že poslední dobou jsou smrťáci pěkný přizdis*á**é =)) No nic, za čtvrt roku sem tu zas. B-)
ratus ratus
Pan Řidič

neser jo 8-x 8-x 8-x 8-x 8-x
SynaPRO
Spolujezdec

Příspěvek od SynaPRO »

Tak nějak jsem tu hledal Drift Thready, a jedinej kterej se snad zmiňuje o driftování je tenhle. Teda, oprava - myslel jsem si to než jsem si přečetl větu "něco málo mám s předokolkou nariftováno"
:D :D :D :D
... *dlouhý smích*
Ne s předokolkou se opravdu nedá driftovat. Drift a smyk je pro debily totéž, ale ono je to úplně něco jinýho.
Při driftování většinou přední kola drží stopu a zadní náhon drží kola mimo trakci. Když dáš plnej, a auto nemůže dopředu, tak někam to prostě jít musí a tudíž to jde do boku, a ty si plynem koriguješ jak moc do boku, a volantem kterym směrem pojedeš. To že se na sněhu sklouzneš přes ručku a auto jde vahou až tam, kam má jít, tak to neni drift ale smyk pro děti. To jsme dělávaly na bobech a chovalo se to uplně stejně.
Odpovědět