4x4 dodávka furgon polokombi (místo VW T4 Syncro)
Re: 4x4 dodávka furgon polokombi (místo VW T4 Syncro)
beaumont: mimochodem v tom odkazu na Ducato sprostě lžou:
http://www.fiatprofessional.cz/technolo ... ucato-4x4/
...Fungování soustavy náhonu všech čtyř kol navrženého a vyrobeného firmou Automobiles DANGEL vychází z automatického a optimálního rozložení točivého momentu motoru prostřednictvím mezinápravového diferenciálu, který tvoří srdce celé soustavy.
Podle trakce kol přední nápravy mezinápravový diferenciál automaticky rozděluje točivý moment motoru na kola zadní nápravy a zlepšuje tak jízdní vlastnosti vozu....
je to sprostý podfuk a lež, žádný mezinápravový diferenciál tam není, jen obyčejná viskospojka (zmínil jsem ji už výše)
Ostatně potvrzuje to i sám Dangel na svých stránkách:
http://www.dangel.com/mediadb/1180_EN%20DUCATO.pdf
http://www.fiatprofessional.cz/technolo ... ucato-4x4/
...Fungování soustavy náhonu všech čtyř kol navrženého a vyrobeného firmou Automobiles DANGEL vychází z automatického a optimálního rozložení točivého momentu motoru prostřednictvím mezinápravového diferenciálu, který tvoří srdce celé soustavy.
Podle trakce kol přední nápravy mezinápravový diferenciál automaticky rozděluje točivý moment motoru na kola zadní nápravy a zlepšuje tak jízdní vlastnosti vozu....
je to sprostý podfuk a lež, žádný mezinápravový diferenciál tam není, jen obyčejná viskospojka (zmínil jsem ji už výše)
Ostatně potvrzuje to i sám Dangel na svých stránkách:
http://www.dangel.com/mediadb/1180_EN%20DUCATO.pdf
Vana: Pravda, je tam zřejmě jen viskospojka. Nicméně ta dělá to, co píšou, tj. automaticky rozděluje točivý moment...
Mimochodem, u Partnera / Berlinga dělal Dangel tuším dvě nebo dokonce tři provedení náhonu.
Mimochodem, u Partnera / Berlinga dělal Dangel tuším dvě nebo dokonce tři provedení náhonu.
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
U Partnera/Berlinga v současné době nabízejí standardně viskospojku
a k ní ještě volitelně samosvorný zadní dif nebo jeho uzávěrku a taky redukci pro slabší motory
a k ní ještě volitelně samosvorný zadní dif nebo jeho uzávěrku a taky redukci pro slabší motory
čauky, na Iveco jsem koukal - nicméně to vypadá, že to dělají jen v nákladním provedení, takže by se na to musela hodit nějaká nástavba. A ono s tím stejně offroad jezdit nehodláme.
Taky jsme koukali na Gazelle, ale tu jsme nakonec z užšího výběru vyřadili.
Taky jsme koukali na Gazelle, ale tu jsme nakonec z užšího výběru vyřadili.
-
- Pan Řidič
nebylo tady zmíněno, jak dlouho bude ona dodávka provozována...........pokud by to mělo bejt +/- 5 let a pak zas nová, tak bych se nebál ani toho Sprintera neb lze říct, že za tuhle dobu by to mimo běžnejch věcí a náplní nemělo stát nic dalšího tudíž obavy z drahýho servisu a dílů nejsou moc na na místě ...
Niko nadžanel ko kerdža
ahojky,
tak rok výroby stávajícího auta se mi nepodařilo zjistit, ale podle techničáku byla první registrace roku 1999 a od té doby to auto jezdí - bylo kupované jako nové. Celkově to má najeto 76 000 km, takže s tím nejezdíme nijak extrémně moc. Takže sotva můžu předpokládat, že bychom každých 5 let kupovali nové.
tak rok výroby stávajícího auta se mi nepodařilo zjistit, ale podle techničáku byla první registrace roku 1999 a od té doby to auto jezdí - bylo kupované jako nové. Celkově to má najeto 76 000 km, takže s tím nejezdíme nijak extrémně moc. Takže sotva můžu předpokládat, že bychom každých 5 let kupovali nové.
ja bych volil VW
pavproch píše:já už skoro 3/4 roku mám do firmy objednanýho Caddika 2,0TDI 4x4 a stále nevím, kdy bude.... taky jako výjezdový servisní vozidlo, ale bez laborky.... takže, jestli to bude VW, očekávej hoooooooooodně dlouhé čekání....
tak sem to zakřikl....
neska mi volal prodejce, že keddík je na saloně.... fčíl už enem zaplatit a můžerm si pro něj přijet...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Pokial viem caka sa dlho u T5 na kombinaciu 4x4 + DSG. Ostatne by mali byt bez problemov.