Malý wagen pre pritulkynu do 2000€
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Malý wagen pre pritulkynu do 2000€
Tak sa mojej drahej podarilo spravit vodicak a bude potrebovat svoje prve auto, na ktorom sa zapoji medzi nas vsetkych na cestach. Moja 325i na take nie je zrovna idealna a preto hladame nieco vhodnejsie.
Kriteria:
Cena max. 2000€, auto 99% do mesta no ale aby prezilo aj vylet na dialnicu, jednoducha/spolahliva konstrukcia, keby to malo posilovac a klimosku bolo by fajn .
Prvy adepti: Ford Ka, Toyota Yaris, Renaul Clio...
Na co si pri tom konkretnom dat pozor?
Dakujem dopredu za pomoc
Kriteria:
Cena max. 2000€, auto 99% do mesta no ale aby prezilo aj vylet na dialnicu, jednoducha/spolahliva konstrukcia, keby to malo posilovac a klimosku bolo by fajn .
Prvy adepti: Ford Ka, Toyota Yaris, Renaul Clio...
Na co si pri tom konkretnom dat pozor?
Dakujem dopredu za pomoc
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Re: Malý wagen pre pritulkynu do 2000€
Ja by som siel do Yarisu, budu velmi priaznive naklady na prevadzku predpokladam. Samozrejme na dialnici to nebude uplne doma, ale to ziadne auto s tak malym motorom.
Ka mi oproti Yarisu pride zastarane a nehospodarne, s Yarisom nie je problem jazdit za 5,5 litra.
Ka mi oproti Yarisu pride zastarane a nehospodarne, s Yarisom nie je problem jazdit za 5,5 litra.
Yaris jede v pohodě i na dálnici. (pokud tedy není přeložený)
Sbohem. Už tady nejsem. Mám dost všech for.
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
JJ o KA-cku ktore casom hnedne a znizuje svoju hmotnost viem, no neviem ako velmi...kde sa hlavne na KA pozerat?Smrťák píše:KA rezne
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Yaris mi nikdy neprisiel moc atraktivny hlavne vo vnutry (digi budiky) a svojim trosku MPV posedom, ale asi na nom nieco bude Medzi znamymi ich mame dva tak sa popytam ako su na tom...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
A co takto Ford Puma? Sakra ta cena tam isla dole...par rokov dozadu som po nej pokukaval ja a vtedy pod 5tisic nesli...
http://ford-puma.autobazar.eu/17-16v-ze ... 94734.html
Su na tom antikorozne tak ako KA-cka?
http://ford-puma.autobazar.eu/17-16v-ze ... 94734.html
Su na tom antikorozne tak ako KA-cka?
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
No pokud chceš z přítelkyně udělat někoho, kdo rád řídí, tak by Puma mohla být velmi dobrou volbou, zejména pokud se jí líbí. Co vím, tak rezne míň než Kačko.
Ain´t nobody got time for that
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
To som mal povedat asi hned, ze? Jasne, ze chcem aby si to uzivala a bavilo ju to, no musi na to prist aj tak trochu sama, ci si k tomu bude vediet vytvorit vztah...nutit ju nebudem...no ked zistila, ze preco to mne pri podradzovani necuka a ostatnym ano a vysvetlil jej co to je medziplyn tak ma prosila, ci by som ju to raz nenaucil...charger píše:No pokud chceš z přítelkyně udělat někoho, kdo rád řídí, tak by Puma mohla být velmi dobrou volbou, zejména pokud se jí líbí. Co vím, tak rezne míň než Kačko.
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...