jaky kompakt? guillieta, bmw1,A3,scirocco,...?
Re: jaky kompakt? guillieta, bmw1,A3,scirocco,...?
No, tak jsem koukal na fotky ds4, na me to je moc boubelaty cross-over, proste se mi nelibi stejne jako Julca. Kdyz jsem si do ni sedl, tak se mi proste interier nelibi. Ale diky za ideu.
Pokud je auto dobre naladeno dle mych potreb, hejblatko typo DNA nepotrebuju.
Takze se pujdu podivat na RCZ.
Jeste k tem sedackam...asi to nikdo bez dlouhodobeho jezdeni nevyzkousi, ale mam pres metr osmdesat a kolem metraku vahy. Jsem zvedav, jestli se do nich vejdu, protoze hodne lidi se o nich z pohledu sirky sedaku a tvrdosti docela nedobre vyjadrovalal.
Pokud je auto dobre naladeno dle mych potreb, hejblatko typo DNA nepotrebuju.
Takze se pujdu podivat na RCZ.
Jeste k tem sedackam...asi to nikdo bez dlouhodobeho jezdeni nevyzkousi, ale mam pres metr osmdesat a kolem metraku vahy. Jsem zvedav, jestli se do nich vejdu, protoze hodne lidi se o nich z pohledu sirky sedaku a tvrdosti docela nedobre vyjadrovalal.
Já mám 193 cm a kolem 90 kilo... Místa jsem měl v RCZ (i DS4 a Giu) dost, jen v tom RCZ mi přišlo opěradlo zbytečně tvdré. Zato je dobré boční vedení v zatáčkách, lepší než u Giu QV, o DS4 ani nemluvě (tam o to asi nikdo moc nesnažil).
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
beaumont : no, ja si nezavidim, protoze to bude tezke rozhodovani, zvlast jak se znam je tolik fajn aut...
az tak moc fajn aut neni, bohuzel.
co se sedadel v RCZ tyce, pri metraku nebude aza tak velky problem s operadly, ale se sedakem. ten je dost uzky a tlacil i me se cca 180 cm a 80 kily. da se na to ale zvyknout, ta sedadla jsou pres tvrdsi calouneni vyborna na delsi cesty.
co se sedadel v RCZ tyce, pri metraku nebude aza tak velky problem s operadly, ale se sedakem. ten je dost uzky a tlacil i me se cca 180 cm a 80 kily. da se na to ale zvyknout, ta sedadla jsou pres tvrdsi calouneni vyborna na delsi cesty.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
takze zhubnout
jde o to, ze na leto jezdim do cech, takze bych to mel vydrzet , nejakych 1700km...
jsem na to zvedavej, ted najit nejakeho prodejce peugeota, kterej ho ma na vyzkouseni.
jde o to, ze na leto jezdim do cech, takze bych to mel vydrzet , nejakych 1700km...
jsem na to zvedavej, ted najit nejakeho prodejce peugeota, kterej ho ma na vyzkouseni.
Tak vazeni, vcera jsem se byl podivat na to RCZtko...a musim rict, ze se mi sakra libilo!
Takze jsem si objednal zkusebni jizdu, sice jen s tim pomalejsim benzinem... a navic si ho muzu tady pronajmout na par dni. Pokud se mi zkusebka zalibi, tak si ho pronajmu na vikendovy vylet, protahnu ho po dalnici, v zatackach v horach a u more, zkusim reakci na semaforech...a uvidime.
Do auta jsem se vesel, je fakt, ze ten sedak je uzsi, tak uvidime, jak me oryhuje behem testovacky.
Takze jsem si objednal zkusebni jizdu, sice jen s tim pomalejsim benzinem... a navic si ho muzu tady pronajmout na par dni. Pokud se mi zkusebka zalibi, tak si ho pronajmu na vikendovy vylet, protahnu ho po dalnici, v zatackach v horach a u more, zkusim reakci na semaforech...a uvidime.
Do auta jsem se vesel, je fakt, ze ten sedak je uzsi, tak uvidime, jak me oryhuje behem testovacky.
dalnice, zatacky, sprinty, to RCZ zvlada bravurne ani to nemusi byt cesty s idealnim povrchem. dej vedet.
Autoforum.cz
Jasne dam, vy mi radite, ja se pak podelim o zazitky... tady v tom mam strasnou vyhodu. Ziju v Katalansku a silnice jsou luxusni (az na to mytne uz se mi rysuje trasa z Barcelony do Andorry (Pyreneje) tam pekne podel pobrezi, zpatky po dalnici plny ceres vnitrozemim a nejakej to stoupani v pyrenejich.
Btw. silnice v CR, to je hrozny. Ted jsem tam byl pracovne, pronajal si auto na letisti (golfa) a fakt jsem strasne rad, ze na nich nemusim celorocne jezdit. To je fakt tankodrom, zvlast kdyz si clovek projede zapadni evropou a predeje i na uzasnou D5, tam proste to auto zacne drncat, vlnit se a kroutit. Fuj. Neni na opravu, ale na Grippeny ano.
Btw. silnice v CR, to je hrozny. Ted jsem tam byl pracovne, pronajal si auto na letisti (golfa) a fakt jsem strasne rad, ze na nich nemusim celorocne jezdit. To je fakt tankodrom, zvlast kdyz si clovek projede zapadni evropou a predeje i na uzasnou D5, tam proste to auto zacne drncat, vlnit se a kroutit. Fuj. Neni na opravu, ale na Grippeny ano.
na druhou stranu to ber tak, ze Spanelsko ma sice dobre silnice, ale pulka Spanelu nema praci. ale to uz jsme OT.
Autoforum.cz
Aspon to castecne rozkradli na silnice, u nas to rozkradlo par vyvolenych.
Ale je to OT. Na druhou stranu, kdyz si cizinec muze najit praci ve spanelsku a tim nemyslim praci na farme, tak je tu cosi shnileho.
Ale je to OT. Na druhou stranu, kdyz si cizinec muze najit praci ve spanelsku a tim nemyslim praci na farme, tak je tu cosi shnileho.