kuga 14.4kWh 1 019 900
tuscon 13.8kWh 899 990 - ale je to kurva hyundai
sportage 13.8kWh 1 100 000 - coz je proste tuscon, ale priplatek za to ze to neni hyundai a vpodstate furt hyundai
eclipse cross 13.8kWh 949 950 Kč
je ještě něco na trhu u nás? V té ceně cca do mega. Resp. s poklesem hodnoty v CZK kolem 0 když prodám jako roční. Tím je asi RAV4 out.
máte někdo info o reálné dostupnosti?
btw nemám nic proti hyundai autům, ale hyundai prodavači a autorizáky nechci navštěvovat, to by mě fakt museli dát cenu jako 600k za PHEV Tuscon a dodání za týden abych o tom uvažoval vůbec a i tak bych to asi nikdy do autorizáku nedal a radši prostě vzal 300 000 slevu za to, že nemám záruku.
Doplnění: ten tuscon mega hnusnej vevnitř, jsem si říkal, že ok na to co se dneska prodává, ale pak jsem zjistil, že mě google dával obrázky minulé generace tím se vysvětluje proč je ta sportage o tolik dražší
https://www.youtube.com/watch?v=Y-wRL3UKNoY https://www.youtube.com/watch?v=pPMzLNHKBdE abych to nasal slušně, tak zjevně nejsem cílovka, no - myslel jsem si, že suzuki s rádiem z aliexpressu bude letos to nejhorší co uvidím v novém autě, zjevně jsem byl najivní
PHEV co může tahat a dokáže projet polňačku
Re: PHEV co může tahat a dokáže projet polňačku
Kuga je moc fajn, ale neni o 4x4, pokud to neva. S phevem sem se projizdel a supr. Vadilo mi ale ze to neni 4x4 a CVT
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
Je mě trošku smutno, že se na to dneska musím ptát, ale funguje to CVT jako CVT co měli japonský auto v 90 letech, kdy to prostě jelo a nic to neřešilo, nebo to má nějaké demence, že to jako fake řadí?
Nebo ti vadí CVT kvůli tomu, že se tam musí často měnit náplň?
povzdech: Prostě milion zrcadelových tabletů a sledovacích spywarů, nicméně PHEV vyšší auto bez toho dneska koupit prostě na EU trhu nejde, to asi umí vyrobit jen v číně.
Nebo ti vadí CVT kvůli tomu, že se tam musí často měnit náplň?
povzdech: Prostě milion zrcadelových tabletů a sledovacích spywarů, nicméně PHEV vyšší auto bez toho dneska koupit prostě na EU trhu nejde, to asi umí vyrobit jen v číně.
To uz si nepamatuju, ale myslim ze to proste toci 6k kdyz das podlahu. To bys snadno dohledal. Ale nejede to spatne a po meste to fakt hodne dobije brzdenim. Zkousel sem i kugu hev a to bylo o nicem
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw