Ahoj ve spolek všem.
Hledám druhé auto ("moje") do rodiny k 5008, obecně jsem smutný ze směru kam se veškerá technika posouvá, rád bych něco co je fortelné a vydrží, nemusí to být napěchované elektronikou, nemusí to být hybrid, celkově se mi dnešní auta zdají strašně moc přetechnizovaná, málo robustní a příliš plastová.
Vlastní nájezd před lockdownem cca 20 000 km/rok, teď to bude výrazně méně, nicméně pobíhání po městě, sem tam práce, sem tam nějaké přesuny do 200 km po dálnicích, no a taky něco málo myslivosti.
Rád bych auto, co vydrží 300 000 km.
Rozpočet 500 000, realizace někdy v polovině příštího roku.
V mém hledáčku zůstaly:
- nová Lada 4x4 - v principu by mi nevadila, spíš ale ne, malá užitá hodnota pro částečné rodinné využití
- Suzuki Jimny - chápu podobně jako Ladu, v mém porovnání možná za stejnou použitelnost zbytečně dražší
- nový Duster 4x4 - s otazníkem ohledně spolehlivosti, i když některé recenze jsou celkem kladné (diesel nebo benzín?)
- Suzuki Vitara 1.4
- starší Toyota Rav4 4x4 dovezená z Německa
- něco jiného?
- přišetřit?
Mohu poprosit o rady a pocity z mého výběru?
Dík.
Druhé auto - levnější 4x4, rozpočet 500 000, Lada 4x4, Duster, Vitara, starší RAV4?
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Re: Druhé auto - levnější 4x4, rozpočet 500 000, Lada 4x4, Duster, Vitara, starší RAV4?
Suzuki S-Cross
Kazdopadne uz kvoli tomu cestovaniu po dialniciach by som vylucil prve dve..bude to ocistec...
Kazdopadne uz kvoli tomu cestovaniu po dialniciach by som vylucil prve dve..bude to ocistec...
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Re: Druhé auto - levnější 4x4, rozpočet 500 000, Lada 4x4, Duster, Vitara, starší RAV4?
Mal som podobne naroky a za mna to bola nakoniec Kia Sorento 4x4
Díky za rady, koukám, že pro Duster asi není nikdo
Nějak to rozmyslím.
Nějak to rozmyslím.