Dálniční pohodlné přesouvadlo
Re: Dálniční pohodlné přesouvadlo
K čemu automat? S adaptivním tempomatem úžasná věc, když člověk skončí v koloně. S manuálem jsem trpěl za auto, když jsem musel poskakovat na prokluzující spojce. Nejlépe někam do kopce. A nepřeji ten pocit, když mi jednou noha ze spojky sklouzla...
Nejdřív Pionýr, pak Favorit, Fabia, Focus, Superb, Kodiaq a teď Octavia se Superbem. Ale Pionýr mi pořád zůstal...
Jednu 407 2.0HDI jsme s podobným nájezdem měli domapetr_riha píše:Já teda nevím, ale u tohoto konkrétní Peugeota... fakt si někdo myslí, že si někdo koupil takovýhle koráb v naftě na 6kkm ročně?
Takže ano. Koupí.
2.9T RWD
Ahoj mám bílého medvěda E 4x4 tři roky starého 65tis full servis 9st automat a vynikající adaptivní matrix světla spotřeba do průměru 180kmh 5.5l
doporučuji
je k mání za 6 7 0 t s d a n í
doporučuji
- Lachende Bestien
- Letec
Denně přesouvat po stejné trase 200 km 1,5 - 2 tuny plechu etc. za pomoci spalování fosilních paliv čistě kvůli transportu 1 člověka na místo pracoviště je celkem slušný úlet. Ani nemluvě o tom stresu z tak častých přesunů ve vysokých rychlostech.
A ty emise z pálení naftičky, to je panečku podýcháníčko!
Čest Vlastiku, skvělá nabídka, která se neodmítá, takže tady máš těch 680 t, přidal jsem 10 navíc, abys neřekl.
Kdy se mám stavit pro auto, třeba v pátek?
A ty emise z pálení naftičky, to je panečku podýcháníčko!
ttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt tttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt ttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt tttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt ttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt tttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt tttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt tttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt tttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttVlastik píše:Ahoj mám bílého medvěda E 4x4 tři roky starého 65tis full servis 9st automat a vynikající adaptivní matrix světla spotřeba do průměru 180kmh 5.5l
doporučuji
Čest Vlastiku, skvělá nabídka, která se neodmítá, takže tady máš těch 680 t, přidal jsem 10 navíc, abys neřekl.
Kdy se mám stavit pro auto, třeba v pátek?