Rodinné auto do 250 tis.

Poraďte a nechte si poradit s výběrem nového vozu.
Odpovědět
Honzek2
Dítě v autě

Rodinné auto do 250 tis.

Příspěvek od Honzek2 »

Potřeboval bych poradit s výběrem spolehlivého rodinného auta. Auto bude jezdit často krátké vzdálenosti, takže preferuji
benzín. Jsem řidič co má rád ostřejší jízdu, tak by bylo ideální auto okolo 100 kw.Často budu jezdit městem tak bych uvítal rozumnou spotřebu (je mi jasné že nebudu jezdit s výkonem okolo 100 kw za 5l) prostě tím myslím na ten výkon slušnou spotřebu v dané kategorii . Mě se nejvíce líbí Ford focus 1,6 ecoboost ale bojím se karbonizace. Pak mi někdo doporučil Hondu civic 1,6 kombi. Je jich hrozně málo a cena startuje na 250 tis. Jinak určitě mě zajímají jen kombíky, protože s přítelkyní plánujeme rodinu a předpokládám že auto mi nějaký ten rok vydrží :) Všem děkuji za rady...Je mi jasné že to co považuji není lehký úkol... Osobně bych nejradši šel do toho Fordu, protože všude se o něm mluví jen v superlativech.
ace2
Řidič začátečník

Re: Rodinné auto do 250 tis.

Příspěvek od ace2 »

Škoda Rapid v benzínu. Velký kufr pro rodinu praktický. Levný na provoz i servis. A za 250 tis koupíš velmi hezký a zánovní kus, Rapid popřípadě klon Seat Toledo udělají spoustu dobré práce za minimální peníze. Měl jsem Toledo 1.2 TSI 2 roky a bylo to bezva auto pokud od toho čekáš spolehlivou přepravu, navíc to žralo do 6 litrů benzínu. Jezdil jsem s tím asi za 5.6 litru.
Odpovědět